Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  12  13  14  15  16  » 
02-08-2009
Geplaatst door: Willy

fietssafari op 28 juni 2009

Met ons drieën, 60+ en 70+ hebben we genoten van de Veluwe, van de uitleg, die Laurenz hier en daar gaf en van de natuur. Het was een prachtige fietsdag, niet te warm en voornamelijk droog.
De Flyer was me bekend, want die heb ik zelf. Een E-bike die voldoet, sterk is en lang volhoudt ook in dit gebied met zijn glooiingen.
Laurenz is een goed gastheer. Hij neemt nog foto's ook, zodat je thuis weer een herinnering op je pc krijgt.
Een prima ervaring!

09-07-2009
Geplaatst door: Jan, Elly, Kees en Riet

De Veluwe op en safarifiets??

Toen wij begin van dit jaar op de wandel- en fietsbeurs langs de stand van Laurenz liepen, werden we toch nieuwsgierig. Fietssafari op de Veluwe?? op een fiets met elektrische hulpmotor? zeker voor oude mensen! Weer thuis toch maar op de website gekeken en wat we daar lazen en zagen was wel erg leuk.
Gelukkig konden we Riet en Kees ook enthousiast maken, dus snel een afspraak gemaakt voor 5 juli. Het was stralend weer, de zon scheen en het was niet al te warm. Laurenz heeft ons de mooiste plekjes van de Veluwe laten zien, We hebben genoten en we kunnen het iedereen aanraden. Het is een echte fietssafari!!

08-07-2009
Geplaatst door: Ed en Désirée

avontuurlijk fietsen

Ik ga op fietssafari!
Mensen in mijn omgeving keken me raar aan toen ik dit antwoordde op hun vraag wat ik ging doen met mijn verjaardag. Het was een superleuke dag en weer eens een andere manier om mijn verjaardag te vieren. We kwamen met deze super fietsen op (veel) plekken waar ik niet zou kunnen komen als wandelaar. Een avontuur ook om oa te fietsen door ruig terrein en los zand; ik moest even de slag te pakken krijgen maar toen ging ik er ook als een speer doorheen als ............ niet iemand voor mij crashte. En onderweg vertelde Laurenz leuke wetenswaardigheden over het gebied. Nog bedankt Laurenz voor je relaxte begeleiding.

29-06-2009
Geplaatst door: Gerda Hanneke Wim en Jan

Fietssafari

Hallo Laurenz
Wij willen je nogmaals bedanken , voor de prachtige dag, die je ons gebracht heb, wij komen er maar niet over uitgepraat, de fietsen, de omgeving enzz.... het was GEWELDIG, en je ziet ons vast en zeker weer terug.
Hartelijke groetjes van ons 4 uit Spijkenisse, en heel veel Succes.

29-06-2009
Geplaatst door: Mikkie de Jong

fietssafari 22 juni

Van te voren betwijfelde ik of een " electrische-soort-mountainbike" wel stoer zou zijn. Dat is toch te makkelijk?
Maar gelukkig was het super! Zonder zo'n fiets zou het onmogelijk zijn geweest om door het rulle zand tegen de heuvels op te fietsen. Als het even kan ook nog zonder om te kukelen.
Dankzij gids Laurenz (en tevens initiatiefnemer van het safari project) fietsten we over spannende, smalle paadjes en zagen we op een heel andere manier een deel van Nederland waarvan we niet wisten dat het zo mooi en rustig is. Heerlijk om zo weinig mensen tegen te komen. Dat klinkt een beetje alsof ik een misantroop ben , maar u begrijpt toch wel wat ik bedoel?
Fantastisch om op een sportieve manier in schitterende natuur de dag door te brengen.
We hopen dat Laurenz niet zo populair wordt dat hij helemaal vol geboekt gaat worden , straks wordt het nog druk op die route! Bovendien willen we beslist nog een keer mee......

27-06-2009
Geplaatst door: Henriette Bakker

fietssafari 16 juni 2009

Een verrassender kado hadden onze twee
jarige mannen (tweeling) niet verwacht!! Hun gezichten waren voor ons een veelbelovend begin van de dag. En het werd een dag met een gouden randje
met zulke stoere bikes in een steeds afwisselende omgeving met de aimabele gids. Net als onze voorgangers hebben we genoten en vertellen het enthousiast door aan famlie, vrienden en collega's. Succes Laurenz en wie weet ... tot de volgende keer en natuurlijk bedankt voor de foto's!!

17-06-2009
Geplaatst door: P.A. van Fessem

reactie fiets safarie

Laurenz.
Wij hebben een prettige dag gehad.
een ervaring rijker een mooie natuur beleefd en de eerste ervaring met de electrische fiets.
die mijn vrouw binnen kort wel aankoop denk ik we twijfelen nog tussen Koga en Flyer. de Safarie is voor herhaling vatbaar voor mij.
veel succes met je tochten.
vr gr Piet van Fessem.
Wernhout.

16-06-2009
Geplaatst door: elisabeth en Wim

fietstocht op 12 juni j.l.

Wat hebben wij genoten van deze unieke fietstocht op plekken waar je anders niet met de fiets komt. Met uitstekende begeleiding en duidelijke uitleg over de omgeving. Een AANRADER voor wie eens wat anders wil en kennis wil maken met de elektrisch ondersteunde fiets.

13-06-2009
Geplaatst door: Hanneke en Willem

fietsen op z'n Zwitsers

Dit is de manier om tijdens ontspannen fietsen toch op bijzondere plekken van de Veluwe te komen, waarbij historische uitleg eveneens wordt verzorgd. Zelf op een dag als Hemelvaart, waarop het tijdens Dauwtrappen file rijden op de fietspaden lijkt, waan je je met het koppeltje safari-gangers alleen in het gebied. We hebben zeer genoten van deze dag! Ook bedankt voor de foto's en wellicht tot een volgende keer!

11-06-2009
Geplaatst door: Ans Voskuil

Veluwe fiets safari

10 juni 2009

Gisteren een hele leuke dag gehad op de Veluwe ,fietsend op een elektrische fiets!
Wat een genot,zeker als je uit de kuststreek komt waar je altijd en eeuwig tegenwind hebt! Geweldig zo'n fiets, het leek wel of iemand je steeds in je rug duwde! Wat een gemak! ,50 km. fietsen over zandpaden ,over hobbelige boomstronken ,dwars door de natuur.
Soms was het best pittig, met name over die hobbelige boomstronken en zandpaden, Ook die snelheid ben je niet gewend op een gewone fiets.
Sommige stukken op verharde fietspaden reden we af en toe wel 30 km. per uur zag ik op de teller! Een heerlijk gevoel gaf dat!
En wat is Nederland toch prachtig!
We hadden ook nog het geluk twee edelherten te zien.
Fascinerend is dat toch!
Voor iedereen die van fietsen houdt is dit gebeuren beslist een aanrader!
Dus snel boeken bij Laurenz!
Ans Voskuil uit Den Haag.