Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  » 
20-06-2011
Geplaatst door: Gerrie Sangers

fietssafari zaterdag 11 juni

Samen met mijn man en nog 4 deelnemers hebben wij een schitterende fietstocht gemaakt over een gedeelte van de Veluwe.
Wij zijn allebei 50+sers maar konden deze tocht prima fietsen op de e-bikes.
We kunnen iedereen deze tocht aanbevelen.

Laurens, heel erg bedankt voor een heerlijke dag op de veluwe

18-06-2011
Geplaatst door: Kees Kerstens

Fietssafari

Op Woensdag 8 juni zijn we met 6 pers. afgereisd naar Harderwijk voor de fietssafari in de Veluwe. Daar aan gekomen werden we ontvangen met koffie die ons goed deed smaken. Daarna wat uitleg over het gebruik van de e-bikes. Toen is Laurenz met deze wat oudere personen op pad gegaan.Zonder daar schrik van te hebben want het komt allemaal goed zei Laurenz. Hij heeft ons veel laten zien en uitgelegd,ook de luch was goed geregeld.Rond het kasteel van Staverden was het ook heel mooi.De e-bikes waren zo sterk dat we overal doorheen konden.Ook heeft Laurenz div.foto s gemaakt die we thuis gestuurd hebben gekregen zeer leuk. Tegen 17.00 uur weer terug bij Laurenz met 50 Km op de teller. Dit was voor ons zeker een geslaagde dag.Laurenz bedankt Groetjes de 3 Zussen en de Mannen(uit Brabant)

24-05-2011
Geplaatst door: gerard en josephine kerkhof

e-bike's fietssafarie

Alle positieve berichten die je over deze fietssafarie leest, kun je voor waar aannemen,
want wij hebben op 18- 5-2011 ook dezelfde
leuke dingen ervaren.
groeten uit Gouda.

18-05-2011
Geplaatst door: Carel en Gerrie Kersjes

fietssafari

Het was een prachtige dag toen wij op zaterdag 7 juni van het Sonnevanck terrein wegfietsten.De toch was geweldig.
Dwars de Veluwe over, via kleine paadjes die je zelf niet zou bedenken.
Ook de uitleg van laurenz was heel goed. Een prachtig stuk natuur. En dan natuurlijk de hulp van de electrische fiets. Een dag om nooit te vergeten.
Voor mij was het ook een stukje terug komen omdat ik vroeger op Sonnevanck gewerkt heb.
We hebben enorm genoten. Om het zo weer over te doen.

Voor diegenen die nog gaan heel veel plezier.
Carel en Gerrie Kkersjes. Zeddam.

25-04-2011
Geplaatst door: loes en sjoukje

schuifgevaar!!!!!

wat een enorme ervaring, lachen, gieren, brullen. de groep werd soms door ons opgehouden daar er weer één van ons onderuit ging. Laurenz zei al: vrouwen en zand!!!!! een geweldige gids!!!! hij heeft ons veel laten zien( nou ja, zien ) soms had je je aandacht hard nodig om op het rechte pad te blijven. dit is echt een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en van de natuur wil genieten. Laurenz, je ziet ons vast en zeker nog een keer terug met meerdere collega`s. lieve groetjes en nogmaals bedankt voor de gezellige dag. Sjoukje en Loes.

25-10-2010
Geplaatst door: Nienke, Herman, Meiny en Tiny

Geweldige fietssafari in de Veluwe

Op zaterdag 16 oktober hebben wij deelgenomen aan een geweldige fietssafari in de Veluwe. We werden eerst verwelkomd met een kopje koffie en daarna gingen we naar onze fietsen. Het was een koude dag met veel wind , maar door de elektrische fietsen had je daar totaal geen last van. Daarnaast had Laurenz extra handschoenen voor de mensen die dat nodig hadden.

Je fietste door diverse landschappen, zoals de foto's op de website weergeven. Het was een prachtig gezich en wat is Nederland dan mooi. Laurenz gaf infomatie over vanalles en over de oorsprongvan de kleine zandwoestijnen ect. De heide waren helaas niet meer paars, omdat wij in oktober gingen, maar dat bederfde de pret niet.

's Middag heerlijke geluncht en wat warms gedronken en daarna via een mooie route terug naar het beding punt. Het zonnetje kwam er bij en toen was de dag helemaal goed. Zeker het landgoed van Staverden was de moeite waard.

Wij hebben met zijn allen genoten van de tocht, jammer dat de grond soms erg nat was waardoor wij een andere route moesten nemen voor de veiligheid. De schoonheid van tocht heeft dit niet belemmert, want Laurenz weet de mooie plekjes wel in de Veluwe.

Graag komen wij weer terug in de zomer, zodat wij de verschillende seizoenen hebben meegemaakt in de Veluwe. Als aandenken kregen we een mooie fotorapportage en een groepsfoto.

Laurenz bedankt voor alles en ga zo door. het is een goed en mooi initiatief .

Groetjes Herman, Meiny, Tiny en Nienke

16-10-2010
Geplaatst door: Ria en Bob

ervaring fietssafari

Op 13 oktober j.l. hebben we met 4 personen, aangevuld met twee aardige sportieve zeer ouderen, deelgenomen aan deze bijzondere fietstocht.
Getroffen werden we door het gastheerschap van Laurenz Veendrick, die ons met een kop heerlijke koffie ontving en meteen al boeiend begon te vertellen.
De start op de voortreffelijke "terrein"e-bikes was koud. Gelukkig had Laurenz extra handschoenen paraat. Na een amper noodzakelijke gewenning op verharde paden gingen we de vrije natuur in. Een fantastische ervaring!!!! Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat je zoveel met een electrisch geholpen fiets kan doen.
We hebben erg genoten van de natuur, de heerlijke en vooral gezellige lunch - in het zonnetje - in Vierhouten en de geweldige uitleg en het enthousiasme van onze gastheer.
We zullen dit aan al onze min of meer sportieve kennissen en vrienden aanbevelen, wat heel eenvoudig gaat met behulp van de mooie fotorapportage die Laurenz ons nastuurde.

15-10-2010
Geplaatst door: Joke Mathijssen

fiets safari 11 oktober

Enthousiast na het lezen van een reisverhaal in BN De Stem zijn we 11 oktober met 4 personen naar Harderwijk gereden om de fiets safari mee te maken. Met nog 3 andere natuurliefhebbers hebben we een dagje veluwe beleeft. Ook al hebben wij geen wild gespot, de tocht was geweldig. We hadden het weer ook erg mee al hadden we de eerste uren wel handschoenen nodig. Na een kop koffie bij Laurenz, onze gids, zijn we gaan fietsen op de e-bikes. GEWELDIG. Je bent er supersnel aan gewend. We hebben ongeveer 52 km gefietst door bossen, zandverstuivingen en heide over zandpaden, karresporen en natuurlijk ook over gewone fietspaden. Zo nu en dan afgestapt zodat Laurenz ons wat kon vertellen, en soms afgestapt omdat we vastreden. Ook hebben we een bezoek gebracht aan landgoed Staverden.
En de inwendige mens versterkt natuurlijk in Vierhouten.
Laurenz, bedankt voor je inzet en de foto's, het was een heerlijke dag.

groetjes van 4 brabanders

15-10-2010
Geplaatst door: Cees Bakker

Veluwe- Fietssafari

Geboren en getogen op de Veluwe, was de Fiets-safari voor ons een herontdekking van de Valeouwe. Schitterend avontuur o.l.v. Laurenz!. Fijne dag met o.a. verrassingen, o.a een grote roedel edelherten. Soms "pittige"stukken in de route, maar al met al ook goed te doen voor een vitale 80-er!

13-10-2010
Geplaatst door: Griet, André en Riemy

fietssafari 29 september 2010

SUPER!! We hebben genoten, je ziet de Veluwe van een geheel andere kant. Je volgt niet alleen gebaande paden, helemaal geweldig. We troffen het met het weer, blauwe lucht en het zonnetje scheen. De fietsen zijn echt een toegevoegde waarde. Laurenz dank je wel, je ziet ons volgend jaar vast weer.