Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
27-04-2008
Geplaatst door: Rudi en Margriet

fietssafari

Zaterdag 26 april
Rond half 10 arriveerden we Sonnevanck en werden gastvrij met een kop koffie ontvangen door onze gids "Laurenz".
We hebben daarna een fantastische fietservaring beleefd door te fietsen op voet en ruiterpaden langs schitterende natuurgebgieden, waar je normaal met een gewone fiets niet kunt komen. Alle lof voor onze voortreffelijke gids, die het goede idee heeft gehad om ook anderen van deze prachtige plekjes te laten genieten. Hij mag met recht trots zijn (zoals de prachtige witte pauw die we gezien hebben) op deze ondernemenig.

23-04-2008
Geplaatst door: jos en riemke

fiets safari

we kunnen iedereen deze super leuke fiets safari aanraden. 50 - 60 kilometer is een eitje op deze super fietsen met elektrische ondersteuning, ze zijn goede geveerd dus erg comfortabel ook op de onverharde paden. Je kunt wel 1 uur fietsen zonder een mens tegen te komen, je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen.Wij hebben er enorm van genoten.

22-04-2008
Geplaatst door: Frans en Tiny

fietssafari

Zondag hebben we een prachtige dag op de Veluwe beleeft!'s Morgens werden we gezellig met koffie ontvangen door onze gastheer Laurenz.Daarna liet hij ons zijn fietsen zien, en gingen we ze eens even voorzichtig proberen. Het went al snel, en we maakten een prachtig mooie tocht over de Veluwe. Zónder echt moe te worden maakten we een mooie, lange tocht van toch zo'n 60 kilometer door de ongerepte natuur. Genieten!!

21-04-2008
Geplaatst door: Martijn Zomer

eerste

Afgelopen zaterdag 19 april hadden we de primeur om de eersten te zijn om de safari te doen. Een fietstocht van ruim 60 km door het bos- en heilandschap van de Veluwe. Het was een bijzonder indrukwekkende tocht. Een echte aanrader!!!