Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
08-06-2009
Geplaatst door: Sylvia en Hugo

Sentimental tour

Een dag lang per e-bike struinen langs al die plaatsen waar in kindertijden vele , vele vakanties doorgebracht werden: kan het sentimenteler?
Het was een prachtige dag met alleen maar zon en een aangenaam koelend windje, vervolmaakt door interessante verhalen van de innemende en vriendelijke tourleider Laurenz.
Een aanrader dus, deze safari!!!

07-06-2009
Geplaatst door: Wilma en Helmuth Haupl

Fiets - Safari

Hier een berichtje van Helmuth en Wilma,
We hebben echt genoten van deze bijzondere dag, je wist niet wat je kon verwachten, maar het sloeg werkelijk alles, die fietsen heerlijk en wat is Nederland mooi, je moet de plekjes weten te vinden, nou dat is Laurenz goed gelukt, we zijn weer een ervaring wijzer en vertellen het graag aan familie en vrienden, hoe leuk het was, bedankt Laurenz en veel succes verder.
vriendelijke groet van ons,
Wilma en Helmuth

07-06-2009
Geplaatst door: Marlene Reisman

Best bike day of my life - in dirt & sand!

Friendly guidance, unexpected Dutch nature and the best Swiss electric bikes ever made this the best bike day yet. And after 35 miles of dirt and sand, this bike-challenged New Yorker felt fabulous!

07-06-2009
Geplaatst door: familie Kreileman

fietssafari

Wat hebben we genoten van de fietssafari !! Nu eens over gebaande wegen en dan weer dwars door hei en bos en zandverstuiving ! Prachtig!
Ook de lunch was goed verzorgd. kortom: een heerlijk dagje uit en erg aan te bevelen.

07-06-2009
Geplaatst door: marianne en rita

fijne dag

Wat hebben wij een leuke dag gehad.
het leek een regenachtige dag te worden, maar we hebben tijdens het fietsen geen druppel gehad.
We dachten ,een fietssafari, dan krijgen we vast wilde dieren te zien, Laurentz zei dat hij dat niet kon garanderen .Het woord safari ligt meer in het feit dat we dwars door bossen reden en door het mulle zand.Wat helemaal geen probleem was met die geweldige fietsen.Toen we in het bos reden werden we toch nog verrast met drie edelherten die voor ons de weg overstaken, geweldig.Daarna hebben we ook nog een kleine ree gezien.
Verder was de natuur prachtig en wat wij zo fijn vonden is dat we de hele dag op Laurenz konden rekenen.
Toen het slot van Rita's fiets niet meer open of dicht kon, hadden wij er alle vertrouwen in dat Laurenz het weer voor elkaar zou krijgen.Terwijl hij daarmee bezig was kregen wij een onbedaarlijke lachbui die zomaar ontstond.heerlijk om zo te lachen.
We eindigden bij een mini kerkhof.Toch was het geen dooie boel ,want Laurenz vertelde ons daar nog het een en ander over.Kortom een dag met een gouden rand om nooit te vergeten.
Hartelijke groeten Marianne en Rita

06-06-2009
Geplaatst door: Jan en Betsy de Bruin

fietssafari

Beter een late reactie dan geen reactie dacht ik zo.Geweldige dag gehad echt fijn.
Bij ons resulteerde het in de aankoop van twee nieuwe Flyers met trapondersteuning. Veel plezier in dit werk,de deelnemers fietsen er wel bij!!!!

02-06-2009
Geplaatst door: Hanneke en Barend

fietssafari 22 mei 2009

Van te voren kan je je er geen voorstelling van maken wat een fietssafari over de veluwe inhoud, maar het is werkelijk een schitterend gebeuren waarbij een compliment voor de persoon die dit in elkaar gezet en georganiseerd heeft.
Zeer afwisselend, het ene moment fiets je door het bos, daarna langs de zandverstuivingen en dan weer over de hei. Een aanrader voor iedereen die met een comfortabele fiets een heerlijk daagje op stap wil gaan.

02-06-2009
Geplaatst door: Gert en Thea

safari 28 mei 2009

Als verjaardagsverrassing een fietssafari geboekt bij Laurenz, mede omdat echtgenoot het al tijden over een fiets met trapondersteuning heeft.
Hoewel we het gebied al redelijk kenden, kwamen we nu toch op plekken die we met onze gewone fietsen nooit bereikten. Onder deskundige leiding van Laurenz, die onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden vertelde, reden we op relaxte wijze door zand en bos. Onderweg een lekkere pannenkoek en een wijntje op het terras van Kasteel Staverden met gezellige medereizigers. Niet moe maar wel heel voldaan kwam er een eind aan deze verrassende dag.
Laurenz bedankt en we vallen iedereen lastig met onze enthousiaste verhalen.

28-05-2009
Geplaatst door: janny

fietssafari

Na een nacht met regen-, hagel- en donderbuien zoals je die in Nederland maar eens in de zoveel tijd meemaakt, stond onze fietssafari gepland. Maar terwijl half Nederland in de file stond, het reinverkeer ontregeld was, raadpleegde Laurenz de buienradar en kwam met het verlossende telefoontje: het gaat door !! Achteraf een goede beslissing, want wat hebben wij genoten. Af en toe een straf windje en een spatje regen verhoogde alleen nog maar het safarigevoel. Wat zal het in die nacht daar gespookt hebben......Bedankt Laurenz voor deze schitterende tocht op een route die je met een gewone fiets niet kunt rijden. Dit smaakt naar meer......

07-05-2009
Geplaatst door: Ineke & Lex

Fietssafari

Op 24 april 2009 hebben wij, onder deskundige leiding van Laurens, de fietssafari gedaan. Het was een bijzondere ervaring en omdat de weersgoden ons goed gezind waren werd het een dag om niet gauw te vergeten. Laurens bracht ons naar bijzondere plekken en over paden die zelf niet zou bedenken. De grote variatie van het landschap doorkruisten wij op onze e-bike, waardoor het een genot was om al dit moois te aanschouwen. Laurens, nog bedankt voor deze bijzondere tocht en je prachtige uitleg bij de mooie plekjes en natuurlijk de foto's.