Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
23-08-2008
Geplaatst door: Betsy Verhagen

fietssafari

Beste Laurenz,
Op zondag 17 augustus zijn we samen op pad gegaan voor een fietssafari op de veluwe. Na een hartelijk ontvangst gingen we op pad. We hebben genoten van de mooie tocht, ook de korte wandeling vonden we erg leuk. De electrisch aangedreven fiets was een geweldige aanvulling en ervaring. Kortom we hebben een superleuke dag gehad en een aanrader voor ieder die eens op een andere actieve manier van de natuur wil genieten. Leuk dat er ook mooie aktiefoto's zijn gemaakt die we per e-mail toegeastuurd hebben gekregen als herinnering aan deze tocht.
Namens het A- Team uit Brabant

21-08-2008
Geplaatst door: Dick en Jerfie

fietssafari over de veluwe

Dinsdag 19 augustus zijn we op fietssafari geweest. Wat een dag. Het weer viel gelukkig mee. Alleen aan het eind van de dag een buitje. Het was een hele mooie tocht. Het verschil in landschappen sprak ons vooral zo aan. Om de zoveel tijd even een korte pauze. Het was echt super. Nogmaals bedankt Laurenz deze dag zullen we niet gauw vergeten.

Dick en Jerfie

17-08-2008
Geplaatst door: Corstian & Marieke

fietssafari

Maandag 11 augustus was het dan zover... de fietssafari. Wat hebben we genoten die dag. Lekker fietsen zonder teveel inspanning. Vooral over die bospaadjes, dat was echt super. We hebben ook van dichtbij nog een hert gezien. Nogmaals bedankt Laurenz !!
De hele dag was in één woord TOP.

30-07-2008
Geplaatst door: Frans en Hanny

op fiets safari in nederland

Op fietssafari in nederland op een electrische fiets wat moet je, je daar van voorstellen.
Dus vandaag gingen we op weg naar Harderwijk waar we goed werden ontvangen.
We stapte op de fietsen en dit was een genot zo licht dat ze fietste met die electrische ondersteuning, daarbij hadden we een goede gids die ons alle mooie plekjes op de veluwe liet zien.
Het was echt een dag om nooit te vergeten en ik kan het iedereen aanraden

27-07-2008
Geplaatst door: Jan en Gonnie

fietssafari

Afgelopen Vrijdag hebben wij deel genomen aan fietssafari tocht

Wij werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie.

Daarna zij we begonnen aan onze tocht.
Heerlijk en ontspannend door het bos.

Een aanrader voor iedereen.

Laurenz bedankt voor de fijne dag.

Groetjes Jan en Gonnie

07-07-2008
Geplaatst door: Annelies en Ellen

The Big Five op de Veluwe?

Als oud-collega’s wisten wij natuurlijk al dat het met Laurenz goed vertoeven is. Nieuw was z’n enorme kennis van en enthousiasme voor de Veluwse natuur. Moeiteloos loodste hij ons door de verschillende landschappen. Voorzichtig zochten en vonden (!) we een grote groep herten. Mede omdat je met de elektrische fiets met het grootste gemak tegen de wind, over zanderige paadjes en over heuvels fietst, was onze fietssafari een groot succes.
Volgende keer willen we ook graag een wild zwijn ontmoeten .
Bedankt!
Annelies en Ellen

01-07-2008
Geplaatst door: Pieter en Amber

Heerlijke dag op de fiets 29 juni 2008

Dit is voor iedereen aan te bevelen! Het was een geweldige dagje uit met 4 personen en alles is goed geregeld danzij Laurenz!

Heerlijk (en met weinig) moeite veel gefietst en gezien! Leuk om via een bekende fietser uit de buurt de niet alledaagse paadjes en plekjes te zien.

Voor iedereen is het fietsen gemakkelijk dankzij die superbikes met geheime aandrijving, heerlijke omgeving en goede begeleiding met leuke anekdotes. Ik kan iedereen dit aanbevelen voor een gezellig dagje met vrienden of familie.

Groeten uit Zuid Holland, Pieter en Amber

29-06-2008
Geplaatst door: a.arts

fietssafari

Dinsdag 24 juni.
Eenstralende dag op de veluwesamen met Laurenz
.Wat hebben we genoten .een aanrader voor iedereen .De fietsen zijn heel fijn de organisatie met alles er om heen .alles is heel goed geregeld .55 km en geen centje pijn .Wat is het mooi op de veluwe .Je komt op plaatsen waar niemand anders fietst .De rust en de stilte ,geweldig .
Laurenz bedankt voor de mooie dag
gr Antoon en Gerda Arts

23-06-2008
Geplaatst door: Henk en Yvonne

Fietstocht op 20 juni

Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige tocht gemaakt over de Veluwe! We kennen dat gebied overigens wel een beetje, maar we hebben toch nog zoveel nieuwe dingen gezien! De fietsen zijn top, de reisleider is geweldig, het weer was prachtig en tenslotte hebben we ook nog een hertekalf gezien. Zeker voor herhaling vatbaar!

15-06-2008
Geplaatst door: ellen weenink

schitterende dag

geplaast door ellen
onze tweede vriendinnendag geregeld door maria die tijdens zoeken naar ideeen dit tegenkwam geweldige site die niets te veel beloofd we hebben een schitterende dag gehad die ik met ons gezin zeker nog een keer ga doen en wie dan wel mijn eigen flyer(WAT EEN TOP FIETS) nogmaals bedankt voor de geweldige dag