Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
29-06-2016
Geplaatst door: Krijn Schuitemaker
Fietssafari

Op 19 mei 2016 hebben wij een fietssafari gedaan onder leiding van een gids (Laurenz) die ons heel veel wist te vertellen over het ontstaan en het huidige leven op en in de Veluwe. De elektrische fietsen werden ons ter beschikking gesteld door de organisatie die heb je wel degelijk nodig om de safari tot een goed einde te brengen. Het is zeer de moeite waard om dit natuurgebied op deze manier te ontdekken en te beleven. Helemaal als je dan nog herten en zwijnen met jongen kan spotten. Wij hebben een prachtige dag gehad.
Krijn en Tiny Schuitemaker

09-06-2016
Geplaatst door: Jeannet vrolijk
Fietssafari 18 mei 2016

Hele leuke dag gehad. Mooie tocht, veel gezien, zelfs herten en zwijnen. Goede fietsen en de gids wist veel te vertellen. Een echte aanrader. Ook leuk om in de herfst te doen.

16-09-2015
Geplaatst door: Sabine
Gezellig gefietst

We hebben dit als gezinsuitje gedaan. Erg leuk! Heerlijk buiten gefietst, mooie route, en weer veel geleerd. Zeer toegankelijk, voor jong en oud.

11-09-2015
Geplaatst door: L.A. de Jong
Veluwe fietssafari

Op 29 augustus hebben mijn vrouw en ik ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk onze kleinkinderen getrakteerd op een fietssafari. Het was een groot succes. Hartelijk ontvangen door Laurenz Veendrick met koffie en thee. Genoten van de natuur. Interessante uitleg van Laurenz. Goed verzorgde en gezellige lunch in Vierhouten. Om stipt 17.00 uur weer terug op de Sonnevancklaan. Iedereen zonder uitzondering was erg enthousiast over de tocht, de natuur en over de deskundige en bijzonder aardige gids (Laurenz). Voor herhaling vatbaar. Leen de Jong, Dordrecht

08-08-2015
Geplaatst door: Wim Verhoeven
fietssafari

Dag Laurentz, we hebben je foto's van onze Veluwe fietssafari in goede orde ontvangen. We hebben genoten van 'n mooie fietstocht en je enerverende verhalen op de verschillende halteplaatsen tijdens de tocht. Ik heb de route van de fietstocht op Strava bekeken en kom
tot de ontdekking dat de routeplattegrond heel veel overeenkomsten heeft met een springende edelherthinde!
Misschien had je dat zelf al ontdekt anders moet je de routeplattegrond maar ns bekijken en 'n beetje kantelen.

Groeten van ons allemaal en wellicht tot ziens.

10-07-2015
Geplaatst door: Adri van Bergen
fiets safari

In mei met ons team een leuke tocht gemaakt. Zeker de moeite waard geen idee dat het daar ook zo mooi kon zijn en door de gids plekjes gezien waar we anders vast niet gefiets hadden. Een aanrader!

06-10-2014
Geplaatst door: Elly & Charles Groeneveld
Veluwe Fietssafari

Op dinsdag 23 september hebben wij deelgenomen aan de Veluwe Fietssafari. Onze groep bestond uit 8 personen en we hebben onder leiding van Laurenz een geweldige dag gehad: leuk gezelschap, prima fietsen en we zijn op plaatsen geweest waar je anders niet snel zou komen, zeker niet met de fiets. Het weer werkte heel erg mee. We hebben zelfs nog buiten kunnen lunchen. Al met al: een échte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

29-09-2014
Geplaatst door: marian en jan croes
fietssafari

op 23 september zijn wij een hele dag met Laurens op pad geweest over de Veluwe. Het was een unieke ervaring. Je komt op plaatsen waar je zelf nooit zou komen.We hadden een hele leuke groep en hebben heel veel gezien.Het fietsen was soms lastig voor een stadsmens maar prima vol te houden.

23-07-2014
Geplaatst door: Agnes en Bart

Zondag hebben we onder begeleiding van Laurenz een hele mooie fietstocht op de Veluwe gehad.
Na een lekker kopje koffie en uitleg over de fietsen zijn we met zijn vieren en met Laurenz onze gids eropuit getrokken. We fietsten op plekken waar je normaal niet zou komen . Langs zandverstuivingen, beekjes, heide en mooie kleine bospaadjes zijn we gefietst waar je vaak niemand tegen kwam. Tijdens de tocht heeft Laurenz nog vele wetenswaardigheden over het gebied vertelt en is onze plantenkennis ook weer wat groter geworden. Laurenz bedankt hiervoor. Ook willen we de uitbater van Bar Bistro het Kleineverschil in Vierhouten niet vergeten te bedanken voor de lekkere lunch op jullie gezellige terras zodat we weer vol energie aan het tweede deel van de tocht konden beginnen.

29-05-2014
Geplaatst door: Annemarie van Winden
fietssafari

Zaterdag 22 mei 2014 hebben wij met ons zessen een geweldige fietssafari gedaan. Ondanks de voorspellingen werkte het weer fantastisch mee. Tussen 10.00ur en 17.00u
hebben we heel veel gezien en veel informatie gekregen. Bos, heide en zandvlaktes, kastelen, oude boerderijen, dieren noem maar op.Het ging als een speer op onze elktrische fietsen. Want je rijdt echt niet alleen over mooie aangelegde paadjes, maar ook door het zand. Het was een hele gezellige en leerzame dag.
Nogmaals bedankt namens ons allen, Aad, René, Hanneke, Ron, Conny en Annemarie