Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
17-09-2013
Geplaatst door: Theo
Fietssafari

Als teamuitje deze fietssafari gereden met vier collega's op 12-09-2013. Een geweldige ervaring om deze fietstocht op e-bikes door de prachtige afwisselende natuur van de Veluwe te rijden.
In de ochtend een aantal wilde zwijnen gezien. Na de lekkere middaglunch in 'Het Kleine Verschil' hebben we de tocht hervat en kwamen 's middags nog twee hinden tegen in het bos. En niet te vergeten de Tondelzwammen en de biefstukzwam.
Laurenz bedankt voor je super begeleiding, foto's en uitleg bij de bezienswaardigheden. Een absolute aanrader voor wie nog mocht twijfelen om hieraan deel te nemen.

29-08-2013
Geplaatst door: Annita en Wim
Fietssafari

Een zeer leuke en leerzame ervaring om op de fiets met ondersteuning de Veluwe op deze manier te doorkruisen.
Dit alles onder begeleiding van de heer Veendrick. De route is goed te doen op de fiets en je komt op plaatsen wat je anders nooit zou komen. De gids kent de omgeving erg goed en dat is te merken. Hij vertelt onderweg wat je ziet en waar je op moet letten. Erg leerzaam dus.

25-08-2013
Geplaatst door: jan philipsen
fietssafari

Wat een geweldige tocht. Na 3 keer nog steeds voor herhaling vatbaar. Dus van elk jaargetijde genieten

28-06-2013
Geplaatst door: Riet en Rini
Fietsen

Met vrienden hebben we onder leiding van Laurenz op de Veluwe gefietst. Over paadjes, langs beekjes, plekken waar we zelf nooit zouden komen. Ook de uitleg die hij op verschillende plekken gaf was erg nuttig. Het was een prachtige dag. Als je van fietsen en van de natuur houdt: gewoon doen.

28-06-2013
Geplaatst door: fam. Alma

Prachtige dag gehad over de mooie Veluwe op een e-bike waarop je met weinig moeite alle paden kon befietsen, Laurenz heeft ons op plaatsen gebracht waar we anders nooit zouden komen. We hebben nog een grote groep herten gezien. Een aanrader voor een ieder die van de natuur houdt.

24-06-2013
Geplaatst door: familie Wever
voor jong en oud

Op 7 juli met mijn vader en broers op pad geweest met Laurenz. Meer dan 50 km gefietst, grotendeels over onverharde paden en heel veel gezien. Dankzij de ondersteuning hebben we er extra van kunnen genieten en waren we na afloop niet al te moe.

28-04-2013
Geplaatst door: Carol & Gerrit van der Meulen
Heel erg leuk!!

Op woensdag 24 april met 'n strak blauwe lucht uit Harderwijk vertrokken. Het was in alle opzichten een GEWELDIGE BELEVENIS om op e-bikes een fietssafari te maken. De mooiste plekjes, paadjes en heuvels werden aangedaan en begeleid met de nodige wetenswaardigheden van onze gids.
Daarvoor nogmaals onze hartelijke dank Laurenz voor je aangename begeleiding.

14-09-2012
Geplaatst door: fam. Reijnders
fietssafari

Zaterdag 1 sept. hebben wij (6 pers.) onder deskundige leiding van Laurenz de fietssafari gedaan. Het was een geweldige ervaring. We hadden fantastisch weer, wat wel een meerwaarde is. Met de e-bikes kom je op plaatsen waar je anders nooit komt. Absoluut een aanrader!

06-09-2012
Geplaatst door: Fam:Visser
fietssafari op de Veluwe.

Op 18-08-2012 hebben wij met Laurenz
de fietssafari gedaan. Het was die dag behoorlijk warm, maar in de bossen was het wel lekker koel. De zandverstuiving
was ook heel mooi, alleen hebben we geen dieren gezien. Alleen op het laatst was er nog een schaapsherder
.Het was geweldig.Bedankt Laurenz (2h)

25-08-2012
Geplaatst door: henk en lettie lancee
fiets safari

wij zijn op een schitterende dag wezen fietsen,dit was een cadeau van onze zoon en schoondochter en wat was dit een mooi cadeautje,wij gingen voor het eerst op een electriche fiets,het was een geweldige omgeving,je komt op plekken waar nooit iemand komt,de rust en natuur is uniek,we hebben heerlijk geluncht op een kleine camping.laurentz petje af,dank je wel voor al je informatie en goede zorgen,je ziet ons vast nog een keertje terug.