Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
16-09-2011
Geplaatst door: Casper en Margo de Ruiter
super-safari !

Laurenz, bedankt voor een fantastische fietsdag op woensdag 14 september. We hebben genoten van alles, de ontvangst, de prachtige en afwisselende natuur, de gezellige lunch, je informatieve verhalen onderweg en de werkelijk prachtige tocht.
Oh ja, ook nog bedankt voor de foto's !

Groeten uit Bodegraven

16-09-2011
Geplaatst door: Ronald en Inez Goldewijk
Fietssafari 14-09-2011

Woensdag 9 september hebben wij deelgenomen aan de Veluwse Fietssafari.
Een onvergetelijke ervaring. Door prachtig, afwisselend landschap,door onze gids Laurenz voorzien van deskundig commentaar. Voor ons als onervaren lange afstand fietsers waren de electrische terreinfietsen een regelrechte openbaring.
Zelfs de stevige wind en het soms mulle zand
vormden nauwelijks een belemmering.
Een dag puur, onbekommerd genieten dus.
Wij gaan zeker op herhaling!

07-09-2011
Geplaatst door: Kees en Joke Soeterbroek
fietssafari

Beste Laurenz, wat heb je ons een geweldige dag bezorgd. Het was Genieten met een hoofdletter, het weer werkte ook mee en dat alles maakte het tot een dag met een gouden randje. Hartelijk dank (ook voor de leuke foto's) en hopelijk tot volgend jaar!

hartelijke groeten van Kees en Joke

29-08-2011
Geplaatst door: lammert en jeltje
fietssafari 10 augustus

Voor ons een bekend stukje Nederland, maar we ervaarden het nu heel anders. Niet op de fietspaden, maar langs kleine paadjes, over de hei , zandverstuiving en door het bos.
We hebben er van genoten, bedankt Laurentz
We hebben een heerlijke dag gehad.

21-08-2011
Geplaatst door: Esther
Safari

Helemaal geweldig, deze fietssafari! Met vier meisjes van 44, 47, 65 en 72 was de rit door bos en heide dankzij de fietsen goed te doen en erg gezellig. Niet een route die je op eigen houtje doet dus een unieke ervaring. Wij gaan zeker een keer op herhaling. Groetjes Jozien, Yvonne, Corrine en Esther

21-08-2011
Geplaatst door: Dianne van Wijnen
safari met Laurentz

Slopend leuk, wat een dag, onze zussendag 2011 op 15 augustus jl. Het was prachtig, slopend, leuk, informatief ( welke 3 soorten hei kennen jullie?) en spannend! We hebben een superdag gehad!Laurenzank! P.S. Via twitter al reclame gemaakt, je weet maar nooit wat dat oplevert :-)

13-08-2011
Geplaatst door: Peter & Karin Smit
Fietssafari 31 juli

Op zaterdag op een gewone fiets over de Veluwe en op zondag op en electrische. En met Laurenz. Wat is dat een wereld van verschil. Een accu van 2,5 kilo zorgt er voor dat het genieten blijft, ook op de paden waar je normaal niet over heen zou gaan. En met een gids die wat te vertellen heeft wordt het ook een topdag. Zelfs zonder zonnetje javascript:icon(''. Een aanrader dus. Laurenz bedankt. Groet, Peter & Karin

12-08-2011
Geplaatst door: henk en joke corbee
fietsen 10 augustus 2011

Wat een heerlijke dag hebben we gehad.
Lekker fietsen, mooie tocht en nog wat geleerd ook! Bedankt Laurentz!

11-08-2011
Geplaatst door: Jan en Ellen Philipsen
safaritocht 10 augustus

Wat een geweldige tocht langs zandverstuivingen, over heidevelden en door bossen. Daarnaast een geweldige gids die de nodige informatie verschaft. Een aanrader van de eerste orde. (Wat een tocht(dag)).
Jan en Ellen Philipsen.

06-08-2011
Geplaatst door: Jan Nijhof
safari maandag 1.8.2011

Al fietsend, in aangenaam gezelschap, door bos, heide en langs zndverstuivingen voelde ik me vrij en blij. Een heerlijke dag.