Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
18-07-2012
Geplaatst door: Familie van Sonsbeek
Fietssafari 23 juni 2012

De fietstocht over de Veluwe was een gezellig spektakel. Mede door het lekkere weertje en de vele weetjes die Laurenz ons over het gebied vertelde is het een geweldige dag geweest. Zeker de moeite waard voor iedereen (sportief of niet-sportief)

09-07-2012
Geplaatst door: Loes en Pieter
Fietssafari 30 juni

Zaterdag 30 juni zijn wij samen met Jan en Sylvia al vroeg op pad gegaan voor de fietssafari in Harderwijk. Het was een geweldige ervaring. Alles zat mee, het weer deed zijn best en Laurenz ook . Het fietsen op de e-bikes, de schitterende omgeving en de begeleiding van Laurenz was een ervaring die wij iedereen aan kunnen bevelen! Wie weet tot ziens.

09-07-2012
Geplaatst door: Tineke van Assem
Fietssafari

Ans,Anneke,Corrie,Lida,Tonnie en Tineke hebben genoten van de de prachtige tocht op de electrische fietsen door de bossen,zandverstuivingen en heidevelden.
De mooie verhalen van Laurenz erbij
maakte het compleet.
Echt een aanrader ik zou het in een ander jaargetijde graag nog eens overdoen. Laurenz bedankt voor de super mooie dag.
En bedankt voor de tip het eten bij Hotel van der Valk Harderwijk was Prima een mooie afsluiting van de dag.

08-07-2012
Geplaatst door: Piet en Grè Idema
Fietssafari

Na een hartelijke verwelkoming van Laurenz en een heerlijk kopje koffie ,zijn we van start gegaan , door de bossen , over de hei, en langs zandverstuivingen
met heel veel informatie van laurenz, we hebben ook nog drie herten in de verte gezien . dit is echt een belevenis om nooit te vergeten .Laurenz bedankt voor deze geweldige dag.Gr. Piet en Grè Idema

22-04-2012
Geplaatst door: Theo, Franska, André en Sandra
Geweldige ervaring

Op 15 april 2012 hebben we met Laurenz een prachtige tocht gemaakt. Hoewel het nog wat fris was, hebben we volop genoten van bos en heide. De electrische fietsen maakten het hierbij zeer gemakkelijk.
Laurenz, bedankt voor de uiterst vriendelijke begeleiding. En als het mooier weer wordt, komen we nog een keer terug.

23-10-2011
Geplaatst door: Door
fietssafari

we hebben 15 oktober vanuit Harderwijk onder begeleiding van Laurenz een heerlijke tocht gemaakt. Door bossen, heide en zandverstuivingen. Het was prachtig weer.
We hebben er heel erg van genoten!!!!Een aaaanrader !

20-10-2011
Geplaatst door: Corrie
fietssafari

Nadat het 1 keer was uitgesteld vanwege het slechte weer, op 15 oktober naar Harderwijk gereden met 3 vriendinnen.Nou hier hebben we geen spijt van gehad. Het was een prachtige tocht door heidevelden, zandverstuivingen en bossen.Veel plekken waar je anders nooit komt. De gids Lorenz leidde ons zorgzaam en vriendelijk.Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen!!!! y.7.a.t.

30-09-2011
Geplaatst door: evert
lekker fietsen

natuurljk werkte het weer mee, maar zeker de omgeving, natuur en de fietsen zorgde voor een fijne dag op de veluwe. wij zullen zeker van het voorjaar een nieuwe tocht plannen want dit is zeker voor herhaling vatbaar

22-09-2011
Geplaatst door: Ellen
fietssafari

Vrijdag 16 september troffen we het met het weer (het was na een lange periode heerlijk zonnig weer), met onze groep en... met onze gids Laurenz (is een constante factor). We waren met z'n vieren (mijn twee volwassen dochters en schoonzusje) vol verwachting naar Harderwijk gekomen.Nou, onze hooggespannen verwachtingen zijn nog overtroffen! Het was een geweldige tocht en de lichtgewicht electrische fietsen waren zeker nodig om de bospaden rijdend door te komen. Helaas die dag geen dieren in 't wild gezien, maar wel volop genoten van de dag. Laurenz was een goede gastheer en je kunt merken, dat hij veel plezier erin heeft. Dank je wel voor de enthousiaste begeleiding en uitleg. Een aanrader, de tocht bedoel ik. Ellen +. Marjolein, Ieke en Annelie

19-09-2011
Geplaatst door: Lia, Maria en Els en de mannen
fietssafari

We hebben op 11 september genoten van de fietssafari.
Het was een prachtige dag, de ontvangst in de mooie tuin was gezellig met lekkere koffie/thee, waarna we gestart zijn. Het was een mooie afwisselende route. We reden door water, los zand en slik in een mooie afwisselende omgeving. De uitleg mocht niet ontbreken en maakte het nog completer. Jammer dat we geen wild gezien hebben. We zijn weer een ervaring rijker en kunnen het aan iedereen aanbevelen.