Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
» 
21-08-2018
Geplaatst door: Edith Cramer
De fietssafari

Zaterdag 18 augustus zijn wij met onze vriendengroep van 6 een hele dag met Laurenz op fietssafari geweest. We begonnen met een kopje koffie in de mooie tuin van Laurenz. Je zult daar maar wonen. Geweldig.
We hadden super fietsweer. We zijn dwars door de bossen en over de hei gereden. Regelmatig werd er even gestopt om ons te informeren over de natuur op die plek.
Na heerlijke lunch bij een kleine camping in Vierhouten zijn we via Staverden weer terug naar ons startpunt gereden en stond er een kleine 50 km op de teller.
Vandaag de foto’s ontvangen die Laurenz onderweg van ons maakte.
We hebben een hele gezellige dag gehad. Een aanrader dus.
Edith Cramer

20-08-2018
Geplaatst door: Kees en Jose Sol
Fietssafari 14 augustus 2018

We hebben dinsdag 14 augustus een schitterende fietssafari gehad onder leiding van Laurentz.We waren met 2 andere koppels en ik (Jose) fiets niet veel, dus dit was voor mij een uitdaging.Geloof me iedereen kan deze mooie tocht volbrengen en Laurentz wist ons te vermaken met leuke anekdotes,Kortom een aanrader.

25-07-2018
Geplaatst door: Drikus de Snoo
Fietssafari

Op zaterdag 14 juli 2018 konden we, na enkele pogingen voor een reservering, terecht voor onze deelname. Een cadeau van de kinderen voor onze verjaardag.
Na een hartelijk ontvangst met koffie in de mooie tuin van Laurenz zijn we van start gegaan.
Het is een prachtige dag geworden, mede dankzij het mooie fietsweer, in een geweldige omgeving.
Gezien onze leeftijd (69 en 66) hadden we ons vooraf afgevraagd of dat niet teveel van ons lichaam zou vergen, maar dat was totaal niet aan de orde.
Laurenz heeft onze groep van 9 op verantwoorde wijze de schoonheid van de Veluwe laten zien.
Hartelijk dank Laurenz voor de geweldige dag.
Els Vuik en Drikus de Snoo, Papendrecht

04-06-2018
Geplaatst door: Aly Pierik

Zondag 20 april, een zonnige dag om de Noord Veluwe op de fiets te verkennen. Wij, drie zussen met partners, worden verwelkomd in de prachtige tuin van Laurenz. Na de koffie is het "fietsen passen". Totaal onbekend met e-bikes is het even wennen. Maar comfort went heel snel! We fietsen de route die Laurentz als z'n broekzak kent. We worden onderwezen hoe de natuurgebieden zijn ontstaan, welke invloeden het klimaat heeft op de gebieden en het beheer. De route is mooi en vooral heel rustig. Geen overvolle fietspaden en recreërende mensen. We genieten enorm van deze dag. De e- bikes nemen met gemak zanderige hellingen en paden. Ondertussen hebben wij al onze zintuigen gebruikt om de natuur om ons heen op te nemen. Zozeer dat de voorste fietsers een overstekende adder hebben gemist en er overheen zijn gereden...... Tja, de fietsen gaan gewoon veel te relaxed. Klokslag 17.00 uur reden we weer de prachtige tuin van Laurenz in en tot slot om 17.05 uur brak er een daverend onweer uit met bijbehorende neerslag. We praten nog met veel plezier na over deze dag. Laurenz, bedankt voor je enthousiasme om je liefde voor de natuur met ons te delen.
Aly.

30-07-2017
Geplaatst door: Arnold en Marijke

Vorig jaar ontving ik bij mijn afscheid op het werk een cadeaubon voor ‘de fietssafari over de Veluwe’ van mijn collega’s. Precies een jaar later, op 20 juli jl , hebben we deze bon ingeruild en hadden we in een groepje van zes personen o.l.v. onze gids Laurenz Veendrick een fantastische dag! Het waren leuke en sportieve uren in een gebied dat we goed kennen, maar dat we nog nooit op deze manier hadden gezien, met tussendoor een heerlijke lunch. Het originele afscheidscadeau werd op een bijzondere en originele wijze ingevuld! Bedankt Laurenz, we hebben er veel van opgestoken!

29-09-2016
Geplaatst door: Hillegonda van de Guchte-Barelds

20 september genoten van de fiets safari met mijn collega's. Wat een mooie manier om de bossen van de Veluwe te aanschouwen.
Het was een fantastische tocht en we hadden geluk, het was prachtig weer.
Laurenz bedankt! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

05-09-2016
Geplaatst door: Melanie Meijer

De fietssafari was een erg leuke en bijzondere ervaring; zeker voor een gezin uit hartje Amsterdam. Laurenz is een erg ervaren gids en kan ongelofelijk veel interessante feitjes vertellen over de Veluwe. Ondanks dat we niet heel veel wilde dieren hebben gezien was het toch een geweldige fietstocht. Zeker aan te raden!

22-07-2016
Geplaatst door: Gerrit Vlaar

Op de langste dag van dit jaar een fantastische fietssafari gemaakt. We kwamen op plekjes waar je anders nooit zou komen. Een geweldig mooi gebied en met zo'n ervaren gids als Laurenz was het een waar genot.
Het materiaal was prima en ook de regenkleding die we aan het eind van de dag nog nodig hadden.
Een absolute aanrader.

19-07-2016
Geplaatst door: David Whiteford
A great experience

6 of us had a great experience, cycling through the Veluwe. The guide was very knowledgeable. The electric bikes worked well and we had a nice lunch. The white peacocks were amazing, and gave us a good show. A highly recommended day out.

05-07-2016
Geplaatst door: Mardy Maas
dagje fietssafari

Op donderdag 2 juni 2016 was de dag dat we met 7 personen komende o.a. uit Alkmaar een dagje met Laurenz op Safari gingen.. Onze gastheer verzorgde ons eerst met heerlijke koffie buiten in de tuin en zo werden de fietsen op de maat afgesteld en ging de tocht beginnen. We zien dat Laurenz ogen gaan glimmen als hij over dit prachtige stukje Nederland verteld , struiken bomen eetbare paddenstoelen en planten , ook kwamen we een kudde schapen met schaapsherder tegen , de hele dag buiten in de natuur geeft ook gezonde trek dus een heerlijke lunch in Vierhouten was erg welkom. een zeer voldane dag vanaf de eerste minuten tot de laatste erg genoten.