Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  10  » 
06-08-2011
Geplaatst door: marijke thunnissen
fietssafari veluwe 1 augustus 2011

Met een groepje van zes personen vertrokken we op de fiets. Voorop Laurens, onze gids. De e-bikes zijn eenvoudig te bedienen, je kunt de mate van ondersteuning zelf regelen met een vingertop. Je waande je een snelle fietser met veel kracht en dat was een heel prettig gevoel. De geuren en geluiden van het bos, soms even stoppen voor iets bijzonders en de dag breken voor een lunch. Een aardige enthousiaste gids,een prima dag!

31-07-2011
Geplaatst door: joke bogers
verjaardag

Hoe krijg je je volwassen kinderen zo gek om nog met z`n allen op stap te gaan?
Een safari! Over zandverstuivingen, heide, paadjes niet breder dan driemaal de fietsbandbreedte. Over ruiterpaden en boomwortels, door plassen en langs beekjes.
En dat alles onder de stuwende en motiverende leiding van de gids, die voort ploegde, uitlegde, motiveerde en ons precies op de afgesproken tijd weer in de bewoonde wereld afleverde, een ervaring over het volle Nederland rijker. en we hebben allemaal genoten!

16-07-2011
Geplaatst door: Peter Venema
Ervaringen

It was a great experience. The route, the scenery, the information provided, and the equipment - all superb! Thank you Laurenz we had a great day. Thanks for the pics!

23-06-2011
Geplaatst door: Klara Groenier

Het was een bijzondere ervaring om met elektrische fietsen op safari te gaan op de Veluwe. Wat heerlijk om een duwtje te krijgen van je fiets, als je een heuveltje op moet of door het rulle zand moet fietsen.
En ook al ben je een beetje op leeftijd (rond de zestig), deze fietstocht is beslist geen probleem.
Laurenz is een goede en rustige gids, die ook nog de mooiste plekjes van de Veluwe laat zien.
Een aanrader dus, deze safari.

20-06-2011
Geplaatst door: Gerrie Sangers
fietssafari zaterdag 11 juni

Samen met mijn man en nog 4 deelnemers hebben wij een schitterende fietstocht gemaakt over een gedeelte van de Veluwe.
Wij zijn allebei 50+sers maar konden deze tocht prima fietsen op de e-bikes.
We kunnen iedereen deze tocht aanbevelen.

Laurens, heel erg bedankt voor een heerlijke dag op de veluwe

18-06-2011
Geplaatst door: Kees Kerstens
Fietssafari

Op Woensdag 8 juni zijn we met 6 pers. afgereisd naar Harderwijk voor de fietssafari in de Veluwe. Daar aan gekomen werden we ontvangen met koffie die ons goed deed smaken. Daarna wat uitleg over het gebruik van de e-bikes. Toen is Laurenz met deze wat oudere personen op pad gegaan.Zonder daar schrik van te hebben want het komt allemaal goed zei Laurenz. Hij heeft ons veel laten zien en uitgelegd,ook de luch was goed geregeld.Rond het kasteel van Staverden was het ook heel mooi.De e-bikes waren zo sterk dat we overal doorheen konden.Ook heeft Laurenz div.foto s gemaakt die we thuis gestuurd hebben gekregen zeer leuk. Tegen 17.00 uur weer terug bij Laurenz met 50 Km op de teller. Dit was voor ons zeker een geslaagde dag.Laurenz bedankt Groetjes de 3 Zussen en de Mannen(uit Brabant)

24-05-2011
Geplaatst door: gerard en josephine kerkhof
e-bike's fietssafarie

Alle positieve berichten die je over deze fietssafarie leest, kun je voor waar aannemen,
want wij hebben op 18- 5-2011 ook dezelfde
leuke dingen ervaren.
groeten uit Gouda.

18-05-2011
Geplaatst door: Carel en Gerrie Kersjes
fietssafari

Het was een prachtige dag toen wij op zaterdag 7 juni van het Sonnevanck terrein wegfietsten.De toch was geweldig.
Dwars de Veluwe over, via kleine paadjes die je zelf niet zou bedenken.
Ook de uitleg van laurenz was heel goed. Een prachtig stuk natuur. En dan natuurlijk de hulp van de electrische fiets. Een dag om nooit te vergeten.
Voor mij was het ook een stukje terug komen omdat ik vroeger op Sonnevanck gewerkt heb.
We hebben enorm genoten. Om het zo weer over te doen.

Voor diegenen die nog gaan heel veel plezier.
Carel en Gerrie Kkersjes. Zeddam.

25-04-2011
Geplaatst door: loes en sjoukje
schuifgevaar!!!!!

wat een enorme ervaring, lachen, gieren, brullen. de groep werd soms door ons opgehouden daar er weer één van ons onderuit ging. Laurenz zei al: vrouwen en zand!!!!! een geweldige gids!!!! hij heeft ons veel laten zien( nou ja, zien ) soms had je je aandacht hard nodig om op het rechte pad te blijven. dit is echt een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en van de natuur wil genieten. Laurenz, je ziet ons vast en zeker nog een keer terug met meerdere collega`s. lieve groetjes en nogmaals bedankt voor de gezellige dag. Sjoukje en Loes.

25-10-2010
Geplaatst door: Nienke, Herman, Meiny en Tiny
Geweldige fietssafari in de Veluwe

Op zaterdag 16 oktober hebben wij deelgenomen aan een geweldige fietssafari in de Veluwe. We werden eerst verwelkomd met een kopje koffie en daarna gingen we naar onze fietsen. Het was een koude dag met veel wind , maar door de elektrische fietsen had je daar totaal geen last van. Daarnaast had Laurenz extra handschoenen voor de mensen die dat nodig hadden.

Je fietste door diverse landschappen, zoals de foto's op de website weergeven. Het was een prachtig gezich en wat is Nederland dan mooi. Laurenz gaf infomatie over vanalles en over de oorsprongvan de kleine zandwoestijnen ect. De heide waren helaas niet meer paars, omdat wij in oktober gingen, maar dat bederfde de pret niet.

's Middag heerlijke geluncht en wat warms gedronken en daarna via een mooie route terug naar het beding punt. Het zonnetje kwam er bij en toen was de dag helemaal goed. Zeker het landgoed van Staverden was de moeite waard.

Wij hebben met zijn allen genoten van de tocht, jammer dat de grond soms erg nat was waardoor wij een andere route moesten nemen voor de veiligheid. De schoonheid van tocht heeft dit niet belemmert, want Laurenz weet de mooie plekjes wel in de Veluwe.

Graag komen wij weer terug in de zomer, zodat wij de verschillende seizoenen hebben meegemaakt in de Veluwe. Als aandenken kregen we een mooie fotorapportage en een groepsfoto.

Laurenz bedankt voor alles en ga zo door. het is een goed en mooi initiatief .

Groetjes Herman, Meiny, Tiny en Nienke