Ervaringen deelnemers

156 berichten, 16 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
01-06-2010
Geplaatst door: Ria Bosman
fietssafari

Hoy Laurenz
Wat een geweldige ervaring om dit te doen.
We hadden bonnen kado gekregen en wisten niet wat ons te wachten stond.Maar dat het zo mooi was hadden we niet gedacht.Je bent heerlijk een dag in de natuur je hoofd wordt helemaal leeg.
En je wordt ook nog eens niet heel erg moe van het fietsen.
En een hele fijne gids wat wil je nog meer.
Laurenz bedankt.
Groetjes Theo en Ria
Geert en Ria vanuit Heeten

22-05-2010
Geplaatst door: anneke
fietssafari

Hallo Laurenz
Het is al weer een paar weekjes geleden, maar zondag 25 april hebben we samen met Jos en Riemke een fantastische fietssafari op de Veluwe beleefd.
Ondanks de uitbundige reacties van iedereen in het gastenboek hadden wij toch wel onze twijfels. Een electrische fiets.... hoe oubollig kun je zijn... maar eerlijk is eerlijk het was een superdag!! 55 km. gefietst en na afloop zeggen: zo lust ik er nog wel een!! Echt genieten! Het begon al met een gezellige ontvangst bij jou thuis en daarna (met gemengde gevoelens) op de fiets. Lekker crossen en geregeld even afstappen om wat interessante wetenswaardigheden over de omgeving te horen. Een lekkere supersize pannenkoek als lunch en ook nog ergens een terrasje pikken, wat wil een mens nog meer. Als bonus ook nog eens stralend weer. Voor herhaling vatbaar.(Als de heide bloeit of zo)
O ja, en bedankt voor de foto's
groet
Piet en Anneke

05-05-2010
Geplaatst door: boudewijn van hulzen
fietssafari 22 april

Donderdag 22 april een buitengewoon leuke fietservaring meegemaakt. Onder leiding van Laurenz Veendrik kris kras door de mooiste delen van de Veluw per Zwitserse crossfiets. Electrische ondersteuning bij deze fiets kan naar wens aan of uit worden gezet. Je kunt het je dus zo zwaar maken als je wilt.
Kundig commentaar van Laurenz m.b.t. het gebied. Een hele dag eruit, genieten maar! Je bent van 10.00 tot 17.00u. onder de pannen (lunch meegerekend). Ik kan het iedereen aanraden, ook de sportieve 70-ers of zelfs 80-ers (dan ben je wel heel stoer hoor!).

29-11-2009
Geplaatst door: DG& the haphoppers
geweldige fietssafari op de veluwe

De fietssafari samen met Laurentz was in één woord geweldig. We hebben genoten en deze dag staat in de top drie van bijzondere uitjes van ons vriendenweekend!
Laurentz bedankt, ook voor de hele leuke (actie) foto's.
Hartelijke groeten, Wim, Jolanda, Frank, Ria, Wim en Marjoke.

04-10-2009
Geplaatst door: Ria Weemaes
Fietssafari op 12 september 2009

Op 12 september 2009 togen Ans uit Ulft, Andrea uit Helmond en Ria uit Delft, naar Harderwijk voor hun jaarlijkse zussen-weekend. Laurensz ontving ons en onze mannelijke fiets-genoot in zijn prachtige tuin, met uitzicht op de hond aan een lange lijn en de gras-robot.
Wat een ervaring, dat fietsen met die flyers. Lijkt toch wat "oude-van- dagen-vertier" zo'n electrische fiets. Maar dat idee gaat snel over als je, hard trappend en op "high" de mulle heuvel opgaat en er, gillend en lachend, (ook wel vanwege de foto) er vanaf laveert. Een beetje jammer is het wel dat je niet voortdurend om je heen kan kijken naar de prachtige omgeving, want dan val je onherroepelijk om vanwege de diepe sporen. Maar Laurensz maakt dat ruimschoots goed door alle informatie tijdens de vele stops onderweg.
We hebben volop genoten, ook van de heerlijke en voedzame lunch en het mooie weer. Een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
Ans, Andrea en Ria

04-10-2009
Geplaatst door: Anneke Remmerswaal
Fiets safari

Op 27 september, een prachtige nazomerdag hadden wij de fiets safari. Voor het eerst fietsten wij op een electrische fiets. Het is een hele aparte ervaring om bij een heuvel met mul zand op high te drukken en vervolgens moeiteloos naar boven te gaan. Het is net of je een duwtje in de rug krijgt. Wij hebben genoten van de schitterende tocht over heidevelden en zandverstuivingen. Op een gewone fiets is dat op die manier niet mogelijk en je ziet zeker niet zo veel. We vonden het heel leuk en dankzij Laurenz die tijdens de tocht steeds foto's maakte, hebben we er nog leuke actiefoto's aan overgehouden. Laurenz, bedankt. We kijken uit naar de GPS routes volgend jaar.
Anneke, Cees, Jeanne, Jan, Yolanda

03-10-2009
Geplaatst door: minus & riet van gils
fiets safari

Naa een lekker kopje koffie om 10 uur de fietsen controleren en goede uitleg gingen met Laurenz de heide op .Onderweg legde Laurenz (rustigge man )alles netjes uit over de zandverstuivingen-soorten heide-paddestoelen(zwammen)-varens-beekjes-bomen en soorten heide.Ook zagen we een mooi kasteel en mooie boerderijen,soorten vee en witte pauwen.Daar kom je normaal nooit ,maar Laurenz weet daar alles.
Een uur een lunch,wij hadden een pannenkoek met spek besteld en krgen die op een groot bord geserveerd , hij hong er rondom 3 cm over en ook nog een dikke ook .Na deze enegie opgedaan te hebben gingen we verder.En omdat we een matig snelle groep hadden hebben we veel gezien ,op tijd van de fiets af geweest en toch nog 60 km gefietst.
Het is voor herhaling vatbaar.
Laurenz bedankt

02-10-2009
Geplaatst door: Maarten
Op een grote paddestoel, rood met....

Met m'n ouders op fietssafari geweest. Ik had niet verwacht dat fietsen door soms zwaar terrein toch zo ontspannen kan en inderdaad je komt op plekken waar je normaal niet komt! Het weer was niet geweldig, maar een mooie dag gehad: Laurenz is een goede gastheer en we de natuur deed haar best met zwammen in allerlij varianten.
Voor herhaling vatbaar!

16-09-2009
Geplaatst door: Ria & Willy de Poorter
onze belevingen

Wat een geweldige ervaring!!!!!!
Na een hartelijke ontvangst door Laurenz en niet te vergeten zijn aardige hond onder het genot van een kopje koffie kennis gemaakt met onze mede fietsers. Met de geweldige fietsen doe je dingen die je met een gewone fiets niet kunt. Niet alleen verharde paden maar dwars door de hei en zandverstuivingen. Niet oudbollig zoals onze kinderen reageerden toen we hun "pluim" inwisselde maar een sportieve ervaring die je ook op oudere leeftijd nog gemakkelijk kunt doen. Een aanrader voor iedereen en Laurenz: ga zo door.

15-09-2009
Geplaatst door: Wim van Oostveen
flyer-fiets-safari

Zaterdag 12-09 naar Harderwijk getogen om de "flyer"uit te proberen.Maar het werd veel meer en veel beter dan een test dag.Het was een prachtige tocht over de Veluwe met een geweldige fiets waarmee je moeiteloos door bos en hei kon gaan.Een klein minpuntje,het ging te snel.
Perfecte organisatie Laurenz.