Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  10  11  12  » 
10-09-2010
Geplaatst door: Joop

Met elektrofiets over Veluwe o.l.v. Laurenz

Dit bericht schrijf ik namens de groep.
Zeven personen.
Allemaal familie.
Gemiddelde leeftijd: 68.14
Oudste 75, jongste 61 jaar.
We waren allemaal enthousiast toen we begonnen.
Nog meer enthousiast aan het einde van de dag.
Je houdt het niet voor mogelijk.
Nagenoeg 50km fietsend afgelegd.
Heuvelachtig terrein.
Zand- en bospaden.
Afgewisseld met normale fietspaden.
Voor ons alleen mogelijk met de elektrofiets.
Prachtig natuurgebied.
Gezellige lunch.
Toen weer prachtig natuurgebied.
Na afloop raadde Laurenz ons aan te eten bij het nieuwe hotel-restaurant v.d. Valk.
Ook dat was ons zeer goed bevallen.
Netty, Gerard, Lucy, Gerard, Gonny, Henk.
Allemaal waren het over eens:
Een schitterende ervaring.
Ik was overtuigd.
Ga zeer zeker zo'n elektrofiets aanschaffen.
Joop.

26-08-2010
Geplaatst door: Ron&Lysette

Pannenkoek

24 augustus de fietssafari gedaan, prima ontvangst met koffie en de andere deelnemers ontmoet en uitleg over de fiets gehad! Laurenz heeft ons prachtige stukken Veluwe laten zien, de heide paars gekleurd, prachtig de heuvels, gewoon top. Ook veel bewondering voor 2 wat oudere dames uit Amsterdam, waarvan er één 76 jaar oud was, en sneller reed dan dat wij deden...een aanrader. Wil je rust, ontspannen bewegen en zuivere lucht inademen...?Ik zeg doen!

07-08-2010
Geplaatst door: Anneke van Scheijen

fietssafari

Ook wij hebben op 2 augustus ontzettend genoten van ons fietsavontuur op de Veluwe. We kwamen op allerlei prachtige paden diep in het bos en we kwamen bijna geen mens tegen! Dat dit nog mogelijk is in Nederland. De trapondersteuning was ideaal . Het was ook erg leuk dat Laurenz foto's van ons maakte tijdens het fietsen.

04-08-2010
Geplaatst door: Jessica van Hooff

Avontuurlijk fietsen op de Veluwe

De fietssafari was ons aangeraden door een vriend, die laaiend enthousiast was. Fietsen over de veluwe zonder moe te worden. Ik dacht nog ja, voor jou zeker, jij bent goed getraind. Maar hij bleek helemaal gelijk te hebben. Het is bijzonder om over redelijk ruig terrein te fietsen, door mul zand, over boomwortels en wat al niet meer, zonder dat het echt moeite kost. Het werd een heerlijke dag met hele leuke mensen, een zeer onderhoudende gids en op een schitterende lokatie. We zagen ook nog verschillende keren zwijnen en herten, dus het was een echte safari!
Dit is een aanrader voor iedereen die het mooi vindt een avontuurlijk dagje in de natuur door te brengen. Laurenz, heel erg bedankt!

02-08-2010
Geplaatst door: John en Joke Brink

fietssafari

30 juli hebben wij meegedaan met de fietssafri, wat een leuke dag!Ontvangen met koffie, kennismaken met de andere fietsers ,uitleg over de fietsen en dan op pad.
Door de bossen en zandverstuivingen een heerlijke lunch.Laurentz gaf intressante informatie onderweg.Wat fietsen die fietsen toch lekker! Het is echt de moeite waard om deze dag ook eens mee te maken.Na thuiskomst werden ook ons ook nog de beloofde foto,s toegemaild Al met al een top dag!

29-07-2010
Geplaatst door: Anita Tijdeman-Jobse

Geweldige dag op zondag 18 juli 2010

Wat een mooie dag! Het weer was geweldig, de groep was geweldig en de gids was geweldig! Wat wil een mens nog meer.
Het was prachtig om zo over de Veluwe te fietsen en, inderdaad met de fiets met trapondersteuning, was het heerlijk ontspannen. Je komt op plaatsen waar je zelf niet zo gauw naar toe fietst. Wij hadden gekozen voor een picknick in de natuur, even genieten van de stilte en het het uitzicht.
Laurenz heel hartelijk dank voor deze mooie tocht.
Groetjes, Anita

24-06-2010
Geplaatst door: dick en lia mol

fietsdag

wij hebben een fantastische dag gehad met de veluwe safari fiets route, we hadden prachtig weer, heerlijke fietsen 'n geweldige gids die ons wegwijs maakte op de veluwe,'n heerlijke lunch al met al een geweldige dag.
we zullen deze dag zeker bij al onze bekenden aanbevelen. groeten dick en lia

19-06-2010
Geplaatst door: Peter en Karin

Gefietst over de veluwe

Met 6 personen en onze gids zijn we fietsend door zandpaadjes, zandpaadjes en nogeens zandpaadjes! de veluwe door gereden.
Het was geweldig,we hebben veel gezien en genoten van de omgeving.
Bedankt voor de leuke gezellige rit
groetjes uit Zeeuws-Vlaanderen

17-06-2010
Geplaatst door: Lida

Verjaardag Speciaal

Met man en dochter mijn 63-ste verjaardag gevierd al fietsend over de mooie Veluwe met de geweldige Flyer fietsen met trapondersteuning door het mulle zand, over smalle paadjes, heuvel op en af. De lunch een gezellige en lekkere pauze.
Een geweldige dag!

09-06-2010
Geplaatst door: Gert en Wil

fietssafari

Hallo Laurensz
Wij hebben zaterdag 5 juni een leuke en gezellige fietservaring opgedaan met de goede gids en gastheer Laurensz.De fietsen met electrische ondersteuning vonden wij een aangename ervaring.Als mensen van de veluwe vondenwe de route meer als de moeite waard en hebben dan ook een zeer aangename dag gehad.Voor een ieder die wel eens iets van het rechte pad af wil wijken is dezefietssafari dan ook zeker een aanrader!
Gert en Wil