Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  » 
28-06-2013
Geplaatst door: fam. Alma

Prachtige dag gehad over de mooie Veluwe op een e-bike waarop je met weinig moeite alle paden kon befietsen, Laurenz heeft ons op plaatsen gebracht waar we anders nooit zouden komen. We hebben nog een grote groep herten gezien. Een aanrader voor een ieder die van de natuur houdt.

24-06-2013
Geplaatst door: familie Wever

voor jong en oud

Op 7 juli met mijn vader en broers op pad geweest met Laurenz. Meer dan 50 km gefietst, grotendeels over onverharde paden en heel veel gezien. Dankzij de ondersteuning hebben we er extra van kunnen genieten en waren we na afloop niet al te moe.

28-04-2013
Geplaatst door: Carol & Gerrit van der Meulen

Heel erg leuk!!

Op woensdag 24 april met 'n strak blauwe lucht uit Harderwijk vertrokken. Het was in alle opzichten een GEWELDIGE BELEVENIS om op e-bikes een fietssafari te maken. De mooiste plekjes, paadjes en heuvels werden aangedaan en begeleid met de nodige wetenswaardigheden van onze gids.
Daarvoor nogmaals onze hartelijke dank Laurenz voor je aangename begeleiding.

14-09-2012
Geplaatst door: fam. Reijnders

fietssafari

Zaterdag 1 sept. hebben wij (6 pers.) onder deskundige leiding van Laurenz de fietssafari gedaan. Het was een geweldige ervaring. We hadden fantastisch weer, wat wel een meerwaarde is. Met de e-bikes kom je op plaatsen waar je anders nooit komt. Absoluut een aanrader!

06-09-2012
Geplaatst door: Fam:Visser

fietssafari op de Veluwe.

Op 18-08-2012 hebben wij met Laurenz
de fietssafari gedaan. Het was die dag behoorlijk warm, maar in de bossen was het wel lekker koel. De zandverstuiving
was ook heel mooi, alleen hebben we geen dieren gezien. Alleen op het laatst was er nog een schaapsherder
.Het was geweldig.Bedankt Laurenz (2h)

25-08-2012
Geplaatst door: henk en lettie lancee

fiets safari

wij zijn op een schitterende dag wezen fietsen,dit was een cadeau van onze zoon en schoondochter en wat was dit een mooi cadeautje,wij gingen voor het eerst op een electriche fiets,het was een geweldige omgeving,je komt op plekken waar nooit iemand komt,de rust en natuur is uniek,we hebben heerlijk geluncht op een kleine camping.laurentz petje af,dank je wel voor al je informatie en goede zorgen,je ziet ons vast nog een keertje terug.

18-07-2012
Geplaatst door: Familie van Sonsbeek

Fietssafari 23 juni 2012

De fietstocht over de Veluwe was een gezellig spektakel. Mede door het lekkere weertje en de vele weetjes die Laurenz ons over het gebied vertelde is het een geweldige dag geweest. Zeker de moeite waard voor iedereen (sportief of niet-sportief)

09-07-2012
Geplaatst door: Loes en Pieter

Fietssafari 30 juni

Zaterdag 30 juni zijn wij samen met Jan en Sylvia al vroeg op pad gegaan voor de fietssafari in Harderwijk. Het was een geweldige ervaring. Alles zat mee, het weer deed zijn best en Laurenz ook . Het fietsen op de e-bikes, de schitterende omgeving en de begeleiding van Laurenz was een ervaring die wij iedereen aan kunnen bevelen! Wie weet tot ziens.

09-07-2012
Geplaatst door: Tineke van Assem

Fietssafari

Ans,Anneke,Corrie,Lida,Tonnie en Tineke hebben genoten van de de prachtige tocht op de electrische fietsen door de bossen,zandverstuivingen en heidevelden.
De mooie verhalen van Laurenz erbij
maakte het compleet.
Echt een aanrader ik zou het in een ander jaargetijde graag nog eens overdoen. Laurenz bedankt voor de super mooie dag.
En bedankt voor de tip het eten bij Hotel van der Valk Harderwijk was Prima een mooie afsluiting van de dag.

08-07-2012
Geplaatst door: Piet en Grè Idema

Fietssafari

Na een hartelijke verwelkoming van Laurenz en een heerlijk kopje koffie ,zijn we van start gegaan , door de bossen , over de hei, en langs zandverstuivingen
met heel veel informatie van laurenz, we hebben ook nog drie herten in de verte gezien . dit is echt een belevenis om nooit te vergeten .Laurenz bedankt voor deze geweldige dag.Gr. Piet en Grè Idema