Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
02-08-2010
Geplaatst door: John en Joke Brink

fietssafari

30 juli hebben wij meegedaan met de fietssafri, wat een leuke dag!Ontvangen met koffie, kennismaken met de andere fietsers ,uitleg over de fietsen en dan op pad.
Door de bossen en zandverstuivingen een heerlijke lunch.Laurentz gaf intressante informatie onderweg.Wat fietsen die fietsen toch lekker! Het is echt de moeite waard om deze dag ook eens mee te maken.Na thuiskomst werden ook ons ook nog de beloofde foto,s toegemaild Al met al een top dag!

29-07-2010
Geplaatst door: Anita Tijdeman-Jobse

Geweldige dag op zondag 18 juli 2010

Wat een mooie dag! Het weer was geweldig, de groep was geweldig en de gids was geweldig! Wat wil een mens nog meer.
Het was prachtig om zo over de Veluwe te fietsen en, inderdaad met de fiets met trapondersteuning, was het heerlijk ontspannen. Je komt op plaatsen waar je zelf niet zo gauw naar toe fietst. Wij hadden gekozen voor een picknick in de natuur, even genieten van de stilte en het het uitzicht.
Laurenz heel hartelijk dank voor deze mooie tocht.
Groetjes, Anita

24-06-2010
Geplaatst door: dick en lia mol

fietsdag

wij hebben een fantastische dag gehad met de veluwe safari fiets route, we hadden prachtig weer, heerlijke fietsen 'n geweldige gids die ons wegwijs maakte op de veluwe,'n heerlijke lunch al met al een geweldige dag.
we zullen deze dag zeker bij al onze bekenden aanbevelen. groeten dick en lia

19-06-2010
Geplaatst door: Peter en Karin

Gefietst over de veluwe

Met 6 personen en onze gids zijn we fietsend door zandpaadjes, zandpaadjes en nogeens zandpaadjes! de veluwe door gereden.
Het was geweldig,we hebben veel gezien en genoten van de omgeving.
Bedankt voor de leuke gezellige rit
groetjes uit Zeeuws-Vlaanderen

17-06-2010
Geplaatst door: Lida

Verjaardag Speciaal

Met man en dochter mijn 63-ste verjaardag gevierd al fietsend over de mooie Veluwe met de geweldige Flyer fietsen met trapondersteuning door het mulle zand, over smalle paadjes, heuvel op en af. De lunch een gezellige en lekkere pauze.
Een geweldige dag!

09-06-2010
Geplaatst door: Gert en Wil

fietssafari

Hallo Laurensz
Wij hebben zaterdag 5 juni een leuke en gezellige fietservaring opgedaan met de goede gids en gastheer Laurensz.De fietsen met electrische ondersteuning vonden wij een aangename ervaring.Als mensen van de veluwe vondenwe de route meer als de moeite waard en hebben dan ook een zeer aangename dag gehad.Voor een ieder die wel eens iets van het rechte pad af wil wijken is dezefietssafari dan ook zeker een aanrader!
Gert en Wil

07-06-2010
Geplaatst door: J. Tabbers

prachtige ervaring

Afgelopen vrijdag hebben wij de fietssafari gedaan. Een prachtige rit over de Veluwe!
Wij zijn helemaal geen "fietsers" maar hadden geen enkele moeite met de 55 km over de kleinste paadjes door de schitterende natuur.
Een aanrader!!

Joop en Simona Tabbers

06-06-2010
Geplaatst door: familiedag

fietssafari

Wij zijn op 16 mei met 7 vrouwen op fietssafari geweest. Een heerlijke ervaring. De Veluwe is veel groter, mooier en afwisselender dan we hadden kunnen vermoeden, en Laurenz is een heel plezierige gids die ons op de bijzonderheden wees van dit bijzondere gebied. Een echte aanrader. En het fietsen op zo'n fiets met trapondersteuning is echt een verademing: zelfs de minder sportieven onder ons konden zonder problemen de 55 km fietsen. Een echte uitvinding. Laurenz, bedankt voor de heerlijke dag!

01-06-2010
Geplaatst door: Ria Bosman

fietssafari

Hoy Laurenz
Wat een geweldige ervaring om dit te doen.
We hadden bonnen kado gekregen en wisten niet wat ons te wachten stond.Maar dat het zo mooi was hadden we niet gedacht.Je bent heerlijk een dag in de natuur je hoofd wordt helemaal leeg.
En je wordt ook nog eens niet heel erg moe van het fietsen.
En een hele fijne gids wat wil je nog meer.
Laurenz bedankt.
Groetjes Theo en Ria
Geert en Ria vanuit Heeten

22-05-2010
Geplaatst door: anneke

fietssafari

Hallo Laurenz
Het is al weer een paar weekjes geleden, maar zondag 25 april hebben we samen met Jos en Riemke een fantastische fietssafari op de Veluwe beleefd.
Ondanks de uitbundige reacties van iedereen in het gastenboek hadden wij toch wel onze twijfels. Een electrische fiets.... hoe oubollig kun je zijn... maar eerlijk is eerlijk het was een superdag!! 55 km. gefietst en na afloop zeggen: zo lust ik er nog wel een!! Echt genieten! Het begon al met een gezellige ontvangst bij jou thuis en daarna (met gemengde gevoelens) op de fiets. Lekker crossen en geregeld even afstappen om wat interessante wetenswaardigheden over de omgeving te horen. Een lekkere supersize pannenkoek als lunch en ook nog ergens een terrasje pikken, wat wil een mens nog meer. Als bonus ook nog eens stralend weer. Voor herhaling vatbaar.(Als de heide bloeit of zo)
O ja, en bedankt voor de foto's
groet
Piet en Anneke