Ervaringen deelnemers

161 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
19-06-2010
Geplaatst door: Peter en Karin

Gefietst over de veluwe

Met 6 personen en onze gids zijn we fietsend door zandpaadjes, zandpaadjes en nogeens zandpaadjes! de veluwe door gereden.
Het was geweldig,we hebben veel gezien en genoten van de omgeving.
Bedankt voor de leuke gezellige rit
groetjes uit Zeeuws-Vlaanderen

17-06-2010
Geplaatst door: Lida

Verjaardag Speciaal

Met man en dochter mijn 63-ste verjaardag gevierd al fietsend over de mooie Veluwe met de geweldige Flyer fietsen met trapondersteuning door het mulle zand, over smalle paadjes, heuvel op en af. De lunch een gezellige en lekkere pauze.
Een geweldige dag!

09-06-2010
Geplaatst door: Gert en Wil

fietssafari

Hallo Laurensz
Wij hebben zaterdag 5 juni een leuke en gezellige fietservaring opgedaan met de goede gids en gastheer Laurensz.De fietsen met electrische ondersteuning vonden wij een aangename ervaring.Als mensen van de veluwe vondenwe de route meer als de moeite waard en hebben dan ook een zeer aangename dag gehad.Voor een ieder die wel eens iets van het rechte pad af wil wijken is dezefietssafari dan ook zeker een aanrader!
Gert en Wil

07-06-2010
Geplaatst door: J. Tabbers

prachtige ervaring

Afgelopen vrijdag hebben wij de fietssafari gedaan. Een prachtige rit over de Veluwe!
Wij zijn helemaal geen "fietsers" maar hadden geen enkele moeite met de 55 km over de kleinste paadjes door de schitterende natuur.
Een aanrader!!

Joop en Simona Tabbers

06-06-2010
Geplaatst door: familiedag

fietssafari

Wij zijn op 16 mei met 7 vrouwen op fietssafari geweest. Een heerlijke ervaring. De Veluwe is veel groter, mooier en afwisselender dan we hadden kunnen vermoeden, en Laurenz is een heel plezierige gids die ons op de bijzonderheden wees van dit bijzondere gebied. Een echte aanrader. En het fietsen op zo'n fiets met trapondersteuning is echt een verademing: zelfs de minder sportieven onder ons konden zonder problemen de 55 km fietsen. Een echte uitvinding. Laurenz, bedankt voor de heerlijke dag!

01-06-2010
Geplaatst door: Ria Bosman

fietssafari

Hoy Laurenz
Wat een geweldige ervaring om dit te doen.
We hadden bonnen kado gekregen en wisten niet wat ons te wachten stond.Maar dat het zo mooi was hadden we niet gedacht.Je bent heerlijk een dag in de natuur je hoofd wordt helemaal leeg.
En je wordt ook nog eens niet heel erg moe van het fietsen.
En een hele fijne gids wat wil je nog meer.
Laurenz bedankt.
Groetjes Theo en Ria
Geert en Ria vanuit Heeten

22-05-2010
Geplaatst door: anneke

fietssafari

Hallo Laurenz
Het is al weer een paar weekjes geleden, maar zondag 25 april hebben we samen met Jos en Riemke een fantastische fietssafari op de Veluwe beleefd.
Ondanks de uitbundige reacties van iedereen in het gastenboek hadden wij toch wel onze twijfels. Een electrische fiets.... hoe oubollig kun je zijn... maar eerlijk is eerlijk het was een superdag!! 55 km. gefietst en na afloop zeggen: zo lust ik er nog wel een!! Echt genieten! Het begon al met een gezellige ontvangst bij jou thuis en daarna (met gemengde gevoelens) op de fiets. Lekker crossen en geregeld even afstappen om wat interessante wetenswaardigheden over de omgeving te horen. Een lekkere supersize pannenkoek als lunch en ook nog ergens een terrasje pikken, wat wil een mens nog meer. Als bonus ook nog eens stralend weer. Voor herhaling vatbaar.(Als de heide bloeit of zo)
O ja, en bedankt voor de foto's
groet
Piet en Anneke

05-05-2010
Geplaatst door: boudewijn van hulzen

fietssafari 22 april

Donderdag 22 april een buitengewoon leuke fietservaring meegemaakt. Onder leiding van Laurenz Veendrik kris kras door de mooiste delen van de Veluw per Zwitserse crossfiets. Electrische ondersteuning bij deze fiets kan naar wens aan of uit worden gezet. Je kunt het je dus zo zwaar maken als je wilt.
Kundig commentaar van Laurenz m.b.t. het gebied. Een hele dag eruit, genieten maar! Je bent van 10.00 tot 17.00u. onder de pannen (lunch meegerekend). Ik kan het iedereen aanraden, ook de sportieve 70-ers of zelfs 80-ers (dan ben je wel heel stoer hoor!).

29-11-2009
Geplaatst door: DG& the haphoppers

geweldige fietssafari op de veluwe

De fietssafari samen met Laurentz was in één woord geweldig. We hebben genoten en deze dag staat in de top drie van bijzondere uitjes van ons vriendenweekend!
Laurentz bedankt, ook voor de hele leuke (actie) foto's.
Hartelijke groeten, Wim, Jolanda, Frank, Ria, Wim en Marjoke.

04-10-2009
Geplaatst door: Ria Weemaes

Fietssafari op 12 september 2009

Op 12 september 2009 togen Ans uit Ulft, Andrea uit Helmond en Ria uit Delft, naar Harderwijk voor hun jaarlijkse zussen-weekend. Laurensz ontving ons en onze mannelijke fiets-genoot in zijn prachtige tuin, met uitzicht op de hond aan een lange lijn en de gras-robot.
Wat een ervaring, dat fietsen met die flyers. Lijkt toch wat "oude-van- dagen-vertier" zo'n electrische fiets. Maar dat idee gaat snel over als je, hard trappend en op "high" de mulle heuvel opgaat en er, gillend en lachend, (ook wel vanwege de foto) er vanaf laveert. Een beetje jammer is het wel dat je niet voortdurend om je heen kan kijken naar de prachtige omgeving, want dan val je onherroepelijk om vanwege de diepe sporen. Maar Laurensz maakt dat ruimschoots goed door alle informatie tijdens de vele stops onderweg.
We hebben volop genoten, ook van de heerlijke en voedzame lunch en het mooie weer. Een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
Ans, Andrea en Ria