Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  10  » 
21-08-2011
Geplaatst door: Esther

Safari

Helemaal geweldig, deze fietssafari! Met vier meisjes van 44, 47, 65 en 72 was de rit door bos en heide dankzij de fietsen goed te doen en erg gezellig. Niet een route die je op eigen houtje doet dus een unieke ervaring. Wij gaan zeker een keer op herhaling. Groetjes Jozien, Yvonne, Corrine en Esther

21-08-2011
Geplaatst door: Dianne van Wijnen

safari met Laurentz

Slopend leuk, wat een dag, onze zussendag 2011 op 15 augustus jl. Het was prachtig, slopend, leuk, informatief ( welke 3 soorten hei kennen jullie?) en spannend! We hebben een superdag gehad!Laurenzank! P.S. Via twitter al reclame gemaakt, je weet maar nooit wat dat oplevert :-)

13-08-2011
Geplaatst door: Peter & Karin Smit

Fietssafari 31 juli

Op zaterdag op een gewone fiets over de Veluwe en op zondag op en electrische. En met Laurenz. Wat is dat een wereld van verschil. Een accu van 2,5 kilo zorgt er voor dat het genieten blijft, ook op de paden waar je normaal niet over heen zou gaan. En met een gids die wat te vertellen heeft wordt het ook een topdag. Zelfs zonder zonnetje javascript:icon(''. Een aanrader dus. Laurenz bedankt. Groet, Peter & Karin

12-08-2011
Geplaatst door: henk en joke corbee

fietsen 10 augustus 2011

Wat een heerlijke dag hebben we gehad.
Lekker fietsen, mooie tocht en nog wat geleerd ook! Bedankt Laurentz!

11-08-2011
Geplaatst door: Jan en Ellen Philipsen

safaritocht 10 augustus

Wat een geweldige tocht langs zandverstuivingen, over heidevelden en door bossen. Daarnaast een geweldige gids die de nodige informatie verschaft. Een aanrader van de eerste orde. (Wat een tocht(dag)).
Jan en Ellen Philipsen.

06-08-2011
Geplaatst door: Jan Nijhof

safari maandag 1.8.2011

Al fietsend, in aangenaam gezelschap, door bos, heide en langs zndverstuivingen voelde ik me vrij en blij. Een heerlijke dag.

06-08-2011
Geplaatst door: marijke thunnissen

fietssafari veluwe 1 augustus 2011

Met een groepje van zes personen vertrokken we op de fiets. Voorop Laurens, onze gids. De e-bikes zijn eenvoudig te bedienen, je kunt de mate van ondersteuning zelf regelen met een vingertop. Je waande je een snelle fietser met veel kracht en dat was een heel prettig gevoel. De geuren en geluiden van het bos, soms even stoppen voor iets bijzonders en de dag breken voor een lunch. Een aardige enthousiaste gids,een prima dag!

31-07-2011
Geplaatst door: joke bogers

verjaardag

Hoe krijg je je volwassen kinderen zo gek om nog met z`n allen op stap te gaan?
Een safari! Over zandverstuivingen, heide, paadjes niet breder dan driemaal de fietsbandbreedte. Over ruiterpaden en boomwortels, door plassen en langs beekjes.
En dat alles onder de stuwende en motiverende leiding van de gids, die voort ploegde, uitlegde, motiveerde en ons precies op de afgesproken tijd weer in de bewoonde wereld afleverde, een ervaring over het volle Nederland rijker. en we hebben allemaal genoten!

16-07-2011
Geplaatst door: Peter Venema

Ervaringen

It was a great experience. The route, the scenery, the information provided, and the equipment - all superb! Thank you Laurenz we had a great day. Thanks for the pics!

23-06-2011
Geplaatst door: Klara Groenier

Het was een bijzondere ervaring om met elektrische fietsen op safari te gaan op de Veluwe. Wat heerlijk om een duwtje te krijgen van je fiets, als je een heuveltje op moet of door het rulle zand moet fietsen.
En ook al ben je een beetje op leeftijd (rond de zestig), deze fietstocht is beslist geen probleem.
Laurenz is een goede en rustige gids, die ook nog de mooiste plekjes van de Veluwe laat zien.
Een aanrader dus, deze safari.