Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
02-06-2009
Geplaatst door: Hanneke en Barend
fietssafari 22 mei 2009

Van te voren kan je je er geen voorstelling van maken wat een fietssafari over de veluwe inhoud, maar het is werkelijk een schitterend gebeuren waarbij een compliment voor de persoon die dit in elkaar gezet en georganiseerd heeft.
Zeer afwisselend, het ene moment fiets je door het bos, daarna langs de zandverstuivingen en dan weer over de hei. Een aanrader voor iedereen die met een comfortabele fiets een heerlijk daagje op stap wil gaan.

02-06-2009
Geplaatst door: Gert en Thea
safari 28 mei 2009

Als verjaardagsverrassing een fietssafari geboekt bij Laurenz, mede omdat echtgenoot het al tijden over een fiets met trapondersteuning heeft.
Hoewel we het gebied al redelijk kenden, kwamen we nu toch op plekken die we met onze gewone fietsen nooit bereikten. Onder deskundige leiding van Laurenz, die onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden vertelde, reden we op relaxte wijze door zand en bos. Onderweg een lekkere pannenkoek en een wijntje op het terras van Kasteel Staverden met gezellige medereizigers. Niet moe maar wel heel voldaan kwam er een eind aan deze verrassende dag.
Laurenz bedankt en we vallen iedereen lastig met onze enthousiaste verhalen.

28-05-2009
Geplaatst door: janny
fietssafari

Na een nacht met regen-, hagel- en donderbuien zoals je die in Nederland maar eens in de zoveel tijd meemaakt, stond onze fietssafari gepland. Maar terwijl half Nederland in de file stond, het reinverkeer ontregeld was, raadpleegde Laurenz de buienradar en kwam met het verlossende telefoontje: het gaat door !! Achteraf een goede beslissing, want wat hebben wij genoten. Af en toe een straf windje en een spatje regen verhoogde alleen nog maar het safarigevoel. Wat zal het in die nacht daar gespookt hebben......Bedankt Laurenz voor deze schitterende tocht op een route die je met een gewone fiets niet kunt rijden. Dit smaakt naar meer......

07-05-2009
Geplaatst door: Ineke & Lex
Fietssafari

Op 24 april 2009 hebben wij, onder deskundige leiding van Laurens, de fietssafari gedaan. Het was een bijzondere ervaring en omdat de weersgoden ons goed gezind waren werd het een dag om niet gauw te vergeten. Laurens bracht ons naar bijzondere plekken en over paden die zelf niet zou bedenken. De grote variatie van het landschap doorkruisten wij op onze e-bike, waardoor het een genot was om al dit moois te aanschouwen. Laurens, nog bedankt voor deze bijzondere tocht en je prachtige uitleg bij de mooie plekjes en natuurlijk de foto's.

27-04-2009
Geplaatst door: Olaf en Wies
Een voorjaarssafari

Twee dagen geleden zijn we met Laurenz mee op safari geweest. Het was prachtig weer en de Veluwe liet zich zien in al zijn voorjaarspracht. Wat een schitterende route: eindeloze heidevelden afgewisseld met prachtige bossen waar overal het frisse groen aan het uitbotten is. De zandverstuivingen die met deze droogte bijna woestijnachtig aandoen en vervolgens weer het uitbundige groen van het beekdal.
We hebben genoten van een geweldig dagje uit.

20-04-2009
Geplaatst door: Paul en Wilma
Fietsen door het zand

Erg leuke dag gehad samen met Laurenz op de e-bike over de Veluwe heen. Mooie tracks om min of meer zonder moeite te fietsen. Blijkt toch maar weer hoe mooi dat kikkerlandje van ons is. Laurenz laat mooie locaties zien op de Veluwe en weet veel te vertellen over alles wat er te zien is.

Kortom een super leuke dag, lekker gegeten en veel gezien. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en daarvoor een zandpaadje niet schuwt.

30-10-2008
Geplaatst door: Auke en Siepie
fietssafari

Op zaterdag 25 oktober jl., het was een zonnige dag, hebben we, onder leiding van gids Laurenz, de fietssafari over de Veluwe gemaakt. Nadat we hartelijk ontvangen waren aan de Sonnevancklaan, onder het genot van een kopje koffie wat gegevens uitwisselden was het eindelijk zover voor de "tocht". We hebben genoten van al die natuurlijke elementen op de Veluwe, de uitleg van de gids en natuurlijk de elektrische ondersteuning van de fiets. Het is zeker de moeite waard om mee te maken. Bedankt

05-10-2008
Geplaatst door: Frits en Ellen
Een geweldig dagje uit

Onlangs op safari geweest. Het was prachtig: her en der bloeide de heide nog, terwijl de bomen al begonnen te verkleuren. Laurenz gidste ons langs een fantastische route, vol afwisseling, waar je zo'n beetje alles tegenkwam wat er in Nederland aan natuur te vinden is (behalve grote watervlakten). Zeker voor herhaling vatbaar bijvoorbeeld in het voorjaar.

24-09-2008
Geplaatst door: Rob en Henny Heidt
Fietssafari 17 september 2008

Safari op de Veluwe?
Het bestaat echt! Wij hebben nooit geweten dat er nog zo veel ongerepte natuur in Midden-Nederland is. Geen mens te zien, niks te horen, herten gezien, sporen van wilde zwijnen. De zandpaadjes waarover wij crossten waren een belevenis op zich. Een aanrader.

Larenz, bedankt voor de foto's.

18-09-2008
Geplaatst door: Joop en Ineke Huisman
de veluwe

Op een druilerige dag toch gefietst en we hebben het heerlijk gehad ondanks dat we af en toe wel een flinke bui hebben gehad. De heide stond nog in bloei althans gedeeltelijk. De fietsen zijn geweldig anders waren al die kleine paadjes toch wel lastig maar nu ging dat prima; ook het lunchadres was prima.
We hadden een regencape mee die we af en toe nodig hadden maar we hebben ook zon gehad. Laurenz bedankt. fam. Huisman