Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
17-06-2009
Geplaatst door: P.A. van Fessem
reactie fiets safarie

Laurenz.
Wij hebben een prettige dag gehad.
een ervaring rijker een mooie natuur beleefd en de eerste ervaring met de electrische fiets.
die mijn vrouw binnen kort wel aankoop denk ik we twijfelen nog tussen Koga en Flyer. de Safarie is voor herhaling vatbaar voor mij.
veel succes met je tochten.
vr gr Piet van Fessem.
Wernhout.

16-06-2009
Geplaatst door: elisabeth en Wim
fietstocht op 12 juni j.l.

Wat hebben wij genoten van deze unieke fietstocht op plekken waar je anders niet met de fiets komt. Met uitstekende begeleiding en duidelijke uitleg over de omgeving. Een AANRADER voor wie eens wat anders wil en kennis wil maken met de elektrisch ondersteunde fiets.

13-06-2009
Geplaatst door: Hanneke en Willem
fietsen op z'n Zwitsers

Dit is de manier om tijdens ontspannen fietsen toch op bijzondere plekken van de Veluwe te komen, waarbij historische uitleg eveneens wordt verzorgd. Zelf op een dag als Hemelvaart, waarop het tijdens Dauwtrappen file rijden op de fietspaden lijkt, waan je je met het koppeltje safari-gangers alleen in het gebied. We hebben zeer genoten van deze dag! Ook bedankt voor de foto's en wellicht tot een volgende keer!

11-06-2009
Geplaatst door: Ans Voskuil
Veluwe fiets safari

10 juni 2009

Gisteren een hele leuke dag gehad op de Veluwe ,fietsend op een elektrische fiets!
Wat een genot,zeker als je uit de kuststreek komt waar je altijd en eeuwig tegenwind hebt! Geweldig zo'n fiets, het leek wel of iemand je steeds in je rug duwde! Wat een gemak! ,50 km. fietsen over zandpaden ,over hobbelige boomstronken ,dwars door de natuur.
Soms was het best pittig, met name over die hobbelige boomstronken en zandpaden, Ook die snelheid ben je niet gewend op een gewone fiets.
Sommige stukken op verharde fietspaden reden we af en toe wel 30 km. per uur zag ik op de teller! Een heerlijk gevoel gaf dat!
En wat is Nederland toch prachtig!
We hadden ook nog het geluk twee edelherten te zien.
Fascinerend is dat toch!
Voor iedereen die van fietsen houdt is dit gebeuren beslist een aanrader!
Dus snel boeken bij Laurenz!
Ans Voskuil uit Den Haag.

08-06-2009
Geplaatst door: Sylvia en Hugo
Sentimental tour

Een dag lang per e-bike struinen langs al die plaatsen waar in kindertijden vele , vele vakanties doorgebracht werden: kan het sentimenteler?
Het was een prachtige dag met alleen maar zon en een aangenaam koelend windje, vervolmaakt door interessante verhalen van de innemende en vriendelijke tourleider Laurenz.
Een aanrader dus, deze safari!!!

07-06-2009
Geplaatst door: Wilma en Helmuth Haupl
Fiets - Safari

Hier een berichtje van Helmuth en Wilma,
We hebben echt genoten van deze bijzondere dag, je wist niet wat je kon verwachten, maar het sloeg werkelijk alles, die fietsen heerlijk en wat is Nederland mooi, je moet de plekjes weten te vinden, nou dat is Laurenz goed gelukt, we zijn weer een ervaring wijzer en vertellen het graag aan familie en vrienden, hoe leuk het was, bedankt Laurenz en veel succes verder.
vriendelijke groet van ons,
Wilma en Helmuth

07-06-2009
Geplaatst door: Marlene Reisman
Best bike day of my life - in dirt & sand!

Friendly guidance, unexpected Dutch nature and the best Swiss electric bikes ever made this the best bike day yet. And after 35 miles of dirt and sand, this bike-challenged New Yorker felt fabulous!

07-06-2009
Geplaatst door: familie Kreileman
fietssafari

Wat hebben we genoten van de fietssafari !! Nu eens over gebaande wegen en dan weer dwars door hei en bos en zandverstuiving ! Prachtig!
Ook de lunch was goed verzorgd. kortom: een heerlijk dagje uit en erg aan te bevelen.

07-06-2009
Geplaatst door: marianne en rita
fijne dag

Wat hebben wij een leuke dag gehad.
het leek een regenachtige dag te worden, maar we hebben tijdens het fietsen geen druppel gehad.
We dachten ,een fietssafari, dan krijgen we vast wilde dieren te zien, Laurentz zei dat hij dat niet kon garanderen .Het woord safari ligt meer in het feit dat we dwars door bossen reden en door het mulle zand.Wat helemaal geen probleem was met die geweldige fietsen.Toen we in het bos reden werden we toch nog verrast met drie edelherten die voor ons de weg overstaken, geweldig.Daarna hebben we ook nog een kleine ree gezien.
Verder was de natuur prachtig en wat wij zo fijn vonden is dat we de hele dag op Laurenz konden rekenen.
Toen het slot van Rita's fiets niet meer open of dicht kon, hadden wij er alle vertrouwen in dat Laurenz het weer voor elkaar zou krijgen.Terwijl hij daarmee bezig was kregen wij een onbedaarlijke lachbui die zomaar ontstond.heerlijk om zo te lachen.
We eindigden bij een mini kerkhof.Toch was het geen dooie boel ,want Laurenz vertelde ons daar nog het een en ander over.Kortom een dag met een gouden rand om nooit te vergeten.
Hartelijke groeten Marianne en Rita

06-06-2009
Geplaatst door: Jan en Betsy de Bruin
fietssafari

Beter een late reactie dan geen reactie dacht ik zo.Geweldige dag gehad echt fijn.
Bij ons resulteerde het in de aankoop van twee nieuwe Flyers met trapondersteuning. Veel plezier in dit werk,de deelnemers fietsen er wel bij!!!!