Ervaringen deelnemers

162 berichten, 17 pagina's 
«  11  12  13  14  15  » 
25-08-2009
Geplaatst door: Harry en Ineke

ervaring

Op donderdag 13 augustus hebben Ineke en ik samen met een ander echtpaar een fietssafari gedaan onder de deskundige leiding van Laurenz.
Mede door het prima weer was het een ervaring die we voor geen goud hadden willen missen.
De ontvangst (met koffie) smorgens bij Laurenz, de fietsen, de fietstocht, de lunch, alles perfekt verzorgd.
Een geweldige ervaring om op zo'n "gemakfiets" over de hei en door het bos te fietsen (grotendeels op onverharde paadjes). Op deze manier zie je de veluwe op een geheel andere wijze.
bedankt !!

19-08-2009
Geplaatst door: Paul en Ine

fietssafari

17 augustus vroeg uit de veren om ons te begeven naar Harderwijk, voor een fietssafari. Geen idee wat ons te wachten stond. Na een kopje koffie van Laurenz en zijn tekst en uitleg, ons op het electrische stalen ros gezet. Prachtige tocht gehad met schitterende natuur. De sfeer was goed mede door de 2 safarigangers.Een ervaring op zich en een aanrader om te doen. Laurenz wist veel te vertellen over de natuur en omgeving. Na een heerlijke lunch, werden de laatste kilometers afgelegd en kwamen we rond 17.00 uur weer bij het vertrekpunt aan. Weet je niet wat je moet doen, doe een fietssafari kei ruig.

19-08-2009
Geplaatst door: Jos, Carla, Laurens en Lorette

fietssafari 11 juli 2009

Wat een geweldige ervaring! Wij als wandelaars hebben genoten van een stukje veluwe die we nog niet kenden. Het is bijzonder om dit ook eens vanaf de fiets te verkennen. Met een gids als Laurenz heb je echt een geweldige dag en wij hopen dat Laurenz het met ons ook naar zijn zin heeft gehad.

17-08-2009
Geplaatst door: Peter en Annemiek Lenders

Fietssafari 4 Augustus

Het was een geweldige dag.
Wij zouden het iedereen aanraden.Veel gezien van de prachtige natuur en je komt echt op plekjes die je normaal niet gauw ziet. We hebben echt genoten .
Laurenz Bedankt!!

17-08-2009
Geplaatst door: Truus en Joop Bisschop

fietssafari 13 augustus 2009

Een heerlijke tocht op geweldige fietsen.
Laurenz bedankt!

16-08-2009
Geplaatst door: Jan en Wup Middelkamp

fietssafari.

Een fijne dag gehad,een hele belevenis om op zulke fietsen de Veluwe te verkennen,het ging vanzelf.
Laurentz bedankt.

05-08-2009
Geplaatst door: Jan en Aukje

lekker fietsen

Prima fietsen, prachtige natuur, stilte, relaxte begeleider. Kortom...wat let je? Doen!

02-08-2009
Geplaatst door: Marjan, Joke, Jos & Thijs

Een fantastische dag

Bedankt voor de fantastische dag, die nog heel lang in onze herinnering zal blijven. Het was een echte (foto)expeditie in de Veluwse wildernis. Alle elementen waren aanwezig : wij - de jagers - de bush (wat is het daar toch mooi en nog ongerept) en de “inlandse gids” Laurenz. Omdat fietsen en fotograferen ons toch minder goed afging dan gedacht, stellen we door Laurenz gemaakte foto’s buitengewoon op prijs. Een dagtocht die voor herhaling vatbaar is !

Marjan, Joke, Jos & Thijs

02-08-2009
Geplaatst door: Willy

fietssafari op 28 juni 2009

Met ons drieën, 60+ en 70+ hebben we genoten van de Veluwe, van de uitleg, die Laurenz hier en daar gaf en van de natuur. Het was een prachtige fietsdag, niet te warm en voornamelijk droog.
De Flyer was me bekend, want die heb ik zelf. Een E-bike die voldoet, sterk is en lang volhoudt ook in dit gebied met zijn glooiingen.
Laurenz is een goed gastheer. Hij neemt nog foto's ook, zodat je thuis weer een herinnering op je pc krijgt.
Een prima ervaring!

09-07-2009
Geplaatst door: Jan, Elly, Kees en Riet

De Veluwe op en safarifiets??

Toen wij begin van dit jaar op de wandel- en fietsbeurs langs de stand van Laurenz liepen, werden we toch nieuwsgierig. Fietssafari op de Veluwe?? op een fiets met elektrische hulpmotor? zeker voor oude mensen! Weer thuis toch maar op de website gekeken en wat we daar lazen en zagen was wel erg leuk.
Gelukkig konden we Riet en Kees ook enthousiast maken, dus snel een afspraak gemaakt voor 5 juli. Het was stralend weer, de zon scheen en het was niet al te warm. Laurenz heeft ons de mooiste plekjes van de Veluwe laten zien, We hebben genoten en we kunnen het iedereen aanraden. Het is een echte fietssafari!!