Ervaringen deelnemers

154 berichten, 16 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
11-09-2009
Geplaatst door:
fietssafari

we hadden 10 september een prachtige dag op de Veluwe.Het mooist vond ik de zandvlakten, de heidevelden, het kasteel, de mooie route langs de beek, het veranderende landschap, de bijbehorende verhalen, kortom alles, maar ook de rustpauzes, waren zeer welkom.
En de volgende dag hadden we de foto's reeds in huis.
Bedankt Laurenz

03-09-2009
Geplaatst door:
Lekke band...

Onze Fietssafari stond op 15 juni 2009 gepland. De avond ervoor bleek dat er veel kans op regen en wind was. In goed overleg met Laurens hebben we de tocht twee dagen uitgesteld. Het was een succes! De Veluwe én Laurens hebben zich van hun beste kant laten zien. Een van ons had de twijfelachtige eer de eerste lekke band bij een Fietssafari te krijgen. Het maakte de tocht alleen maar spannender en er was uiteraard een happy end!

30-08-2009
Geplaatst door: Annie en Henk
dagje fietssafari

op maandag 24 augustus met een ander echtpaar een fietssafari gedaan onder deskundige leiding van Laurenz.
wat ons te wachten stond was een totale verrassing.
mede door het fraaie weer werd het een geweldige mooie en sportive dag.
heerlijk fietsen door bos,hei en zandverstuivingen dankzij de trapondersteuning.
een echte aanrader voor iedereen die eens een dag in de natuur wil fietsen waar je met je met je gewone fiets niet komt.
Laurenz bedankt voor deze mooie ervaring.
groeten van Annie en Henk uit Heeten.

30-08-2009
Geplaatst door:
15 augustus 2009

Laurens,
Het is nu 14 dagen geleden dat wij, Henny, Marjo,Joop en Jan , bij jouw op bezoek zijn geweest.
Doel was een dagtocht met de fiets door de wildernis. En de hulp die wij er bij kregen was de accu op de fiets. Heel relaxed , evenals, de gids Laurens. De eerste kennismaking bij hem thuis bracht al snel de het gemeenschappelijke. De leeftijd, tandem fietsen, buiten wonen .
Na een korte instruktie over de fietsen en het fietsen reed Laurens weg en wij er achter aan. 50 km dagvullend in een rustig tempo. Met een duidelijk toelichting op die plekken waar iets te zien was. Verhelderend , informatief en gedoceerd. Voor hem gesneden koek maar voor ons naast de fysieke ook nog psychische inspanning. Na de hei en de zandverstuiving kwam de pauze dus als geroepen.
Gelaafd en gevoed doken we de wildernis weer in om ons aan de laatste beproeving te onderwerpen. En na een uur , na de fotosessie , kwam de test voor Laurens. Joop reed een lekke voorband. En met vereende krachten slaagden de mannen er uiteraard in om het lek definitief te dichten. Zo zie je maar weer dat je met teamwork ver kunt komen.
Met dank aan Laurens , voor deze bijzondere dag , van
vier vrolijke fiets vrienden.

25-08-2009
Geplaatst door:
ervaring

Op donderdag 13 augustus hebben Ineke en ik samen met een ander echtpaar een fietssafari gedaan onder de deskundige leiding van Laurenz.
Mede door het prima weer was het een ervaring die we voor geen goud hadden willen missen.
De ontvangst (met koffie) smorgens bij Laurenz, de fietsen, de fietstocht, de lunch, alles perfekt verzorgd.
Een geweldige ervaring om op zo'n "gemakfiets" over de hei en door het bos te fietsen (grotendeels op onverharde paadjes). Op deze manier zie je de veluwe op een geheel andere wijze.
bedankt !!

19-08-2009
Geplaatst door:
fietssafari

17 augustus vroeg uit de veren om ons te begeven naar Harderwijk, voor een fietssafari. Geen idee wat ons te wachten stond. Na een kopje koffie van Laurenz en zijn tekst en uitleg, ons op het electrische stalen ros gezet. Prachtige tocht gehad met schitterende natuur. De sfeer was goed mede door de 2 safarigangers.Een ervaring op zich en een aanrader om te doen. Laurenz wist veel te vertellen over de natuur en omgeving. Na een heerlijke lunch, werden de laatste kilometers afgelegd en kwamen we rond 17.00 uur weer bij het vertrekpunt aan. Weet je niet wat je moet doen, doe een fietssafari kei ruig.

19-08-2009
Geplaatst door:
fietssafari 11 juli 2009

Wat een geweldige ervaring! Wij als wandelaars hebben genoten van een stukje veluwe die we nog niet kenden. Het is bijzonder om dit ook eens vanaf de fiets te verkennen. Met een gids als Laurenz heb je echt een geweldige dag en wij hopen dat Laurenz het met ons ook naar zijn zin heeft gehad.

17-08-2009
Geplaatst door:
Fietssafari 4 Augustus

Het was een geweldige dag.
Wij zouden het iedereen aanraden.Veel gezien van de prachtige natuur en je komt echt op plekjes die je normaal niet gauw ziet. We hebben echt genoten .
Laurenz Bedankt!!

17-08-2009
Geplaatst door:
fietssafari 13 augustus 2009

Een heerlijke tocht op geweldige fietsen.
Laurenz bedankt!

16-08-2009
Geplaatst door:
fietssafari.

Een fijne dag gehad,een hele belevenis om op zulke fietsen de Veluwe te verkennen,het ging vanzelf.
Laurentz bedankt.