Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  » 
09-07-2012
Geplaatst door: Tineke van Assem
Fietssafari

Ans,Anneke,Corrie,Lida,Tonnie en Tineke hebben genoten van de de prachtige tocht op de electrische fietsen door de bossen,zandverstuivingen en heidevelden.
De mooie verhalen van Laurenz erbij
maakte het compleet.
Echt een aanrader ik zou het in een ander jaargetijde graag nog eens overdoen. Laurenz bedankt voor de super mooie dag.
En bedankt voor de tip het eten bij Hotel van der Valk Harderwijk was Prima een mooie afsluiting van de dag.

08-07-2012
Geplaatst door: Piet en Grè Idema
Fietssafari

Na een hartelijke verwelkoming van Laurenz en een heerlijk kopje koffie ,zijn we van start gegaan , door de bossen , over de hei, en langs zandverstuivingen
met heel veel informatie van laurenz, we hebben ook nog drie herten in de verte gezien . dit is echt een belevenis om nooit te vergeten .Laurenz bedankt voor deze geweldige dag.Gr. Piet en Grè Idema

22-04-2012
Geplaatst door: Theo, Franska, André en Sandra
Geweldige ervaring

Op 15 april 2012 hebben we met Laurenz een prachtige tocht gemaakt. Hoewel het nog wat fris was, hebben we volop genoten van bos en heide. De electrische fietsen maakten het hierbij zeer gemakkelijk.
Laurenz, bedankt voor de uiterst vriendelijke begeleiding. En als het mooier weer wordt, komen we nog een keer terug.

23-10-2011
Geplaatst door: Door
fietssafari

we hebben 15 oktober vanuit Harderwijk onder begeleiding van Laurenz een heerlijke tocht gemaakt. Door bossen, heide en zandverstuivingen. Het was prachtig weer.
We hebben er heel erg van genoten!!!!Een aaaanrader !

20-10-2011
Geplaatst door: Corrie
fietssafari

Nadat het 1 keer was uitgesteld vanwege het slechte weer, op 15 oktober naar Harderwijk gereden met 3 vriendinnen.Nou hier hebben we geen spijt van gehad. Het was een prachtige tocht door heidevelden, zandverstuivingen en bossen.Veel plekken waar je anders nooit komt. De gids Lorenz leidde ons zorgzaam en vriendelijk.Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen!!!! y.7.a.t.

30-09-2011
Geplaatst door: evert
lekker fietsen

natuurljk werkte het weer mee, maar zeker de omgeving, natuur en de fietsen zorgde voor een fijne dag op de veluwe. wij zullen zeker van het voorjaar een nieuwe tocht plannen want dit is zeker voor herhaling vatbaar

22-09-2011
Geplaatst door: Ellen
fietssafari

Vrijdag 16 september troffen we het met het weer (het was na een lange periode heerlijk zonnig weer), met onze groep en... met onze gids Laurenz (is een constante factor). We waren met z'n vieren (mijn twee volwassen dochters en schoonzusje) vol verwachting naar Harderwijk gekomen.Nou, onze hooggespannen verwachtingen zijn nog overtroffen! Het was een geweldige tocht en de lichtgewicht electrische fietsen waren zeker nodig om de bospaden rijdend door te komen. Helaas die dag geen dieren in 't wild gezien, maar wel volop genoten van de dag. Laurenz was een goede gastheer en je kunt merken, dat hij veel plezier erin heeft. Dank je wel voor de enthousiaste begeleiding en uitleg. Een aanrader, de tocht bedoel ik. Ellen +. Marjolein, Ieke en Annelie

19-09-2011
Geplaatst door: Lia, Maria en Els en de mannen
fietssafari

We hebben op 11 september genoten van de fietssafari.
Het was een prachtige dag, de ontvangst in de mooie tuin was gezellig met lekkere koffie/thee, waarna we gestart zijn. Het was een mooie afwisselende route. We reden door water, los zand en slik in een mooie afwisselende omgeving. De uitleg mocht niet ontbreken en maakte het nog completer. Jammer dat we geen wild gezien hebben. We zijn weer een ervaring rijker en kunnen het aan iedereen aanbevelen.

16-09-2011
Geplaatst door: Casper en Margo de Ruiter
super-safari !

Laurenz, bedankt voor een fantastische fietsdag op woensdag 14 september. We hebben genoten van alles, de ontvangst, de prachtige en afwisselende natuur, de gezellige lunch, je informatieve verhalen onderweg en de werkelijk prachtige tocht.
Oh ja, ook nog bedankt voor de foto's !

Groeten uit Bodegraven

16-09-2011
Geplaatst door: Ronald en Inez Goldewijk
Fietssafari 14-09-2011

Woensdag 9 september hebben wij deelgenomen aan de Veluwse Fietssafari.
Een onvergetelijke ervaring. Door prachtig, afwisselend landschap,door onze gids Laurenz voorzien van deskundig commentaar. Voor ons als onervaren lange afstand fietsers waren de electrische terreinfietsen een regelrechte openbaring.
Zelfs de stevige wind en het soms mulle zand
vormden nauwelijks een belemmering.
Een dag puur, onbekommerd genieten dus.
Wij gaan zeker op herhaling!