Ervaringen deelnemers

158 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
28-04-2008
Geplaatst door: Theo en Ans

relaxt op safari

We hebben een prachtige dag gehad! Fietsen met trapondersteuning was voor ons een openbaring, wat is dat relaxt fietsen! Het leuke is dat je wel moet trappen maar dat je zelfs na 55 km niet echt moe bent.
Een leuke gevarieerde tocht door mooie natuur en met als extra's een ontmoeting met wilde zwijnen en edelherten. De kleinste en moeilijkste paadjes namen wij - 60 plussers - met gemak! We denken er nu over om ook zulke fietsen aan te schaffen.

28-04-2008
Geplaatst door: Theo en Corien

Fiets-safari met wilde zwijnen

Op de nieuwe elektrische terreinfietsen togen we vanaf Sonnevanck op pad.
Na zo'n half uur genoten te hebben van deze comfortabele fietsen, stapten we af om te gaan speuren naar - zoals Laurenz het noemt- 'de bewoners' van de Noord-Veluwe. en zowaar... als eerste zagen we een edelhert en snel daarna werden we verrast door 3 wilde zwijnen. Verderop troffen we een schaapskudde met herder.
We genoten van het afwisselende landschap... heidevelden, bosgebieden en zandverstuivingen. Steeds kwamen we de Hierdense beek tegen, die wondermooi door dit landschap kronkelt.
Na deze tocht van bijna 60 km waren we verbaasd nog zo fit te zijn.
Gids Laurenz met zijn fietssafari.... een aanrader om een dag lang op een spectaculaire manier van de Veluwse natuur te genieten !

Theo en Corien

27-04-2008
Geplaatst door: Rudi en Margriet

fietssafari

Zaterdag 26 april
Rond half 10 arriveerden we Sonnevanck en werden gastvrij met een kop koffie ontvangen door onze gids "Laurenz".
We hebben daarna een fantastische fietservaring beleefd door te fietsen op voet en ruiterpaden langs schitterende natuurgebgieden, waar je normaal met een gewone fiets niet kunt komen. Alle lof voor onze voortreffelijke gids, die het goede idee heeft gehad om ook anderen van deze prachtige plekjes te laten genieten. Hij mag met recht trots zijn (zoals de prachtige witte pauw die we gezien hebben) op deze ondernemenig.

23-04-2008
Geplaatst door: jos en riemke

fiets safari

we kunnen iedereen deze super leuke fiets safari aanraden. 50 - 60 kilometer is een eitje op deze super fietsen met elektrische ondersteuning, ze zijn goede geveerd dus erg comfortabel ook op de onverharde paden. Je kunt wel 1 uur fietsen zonder een mens tegen te komen, je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen.Wij hebben er enorm van genoten.

22-04-2008
Geplaatst door: Frans en Tiny

fietssafari

Zondag hebben we een prachtige dag op de Veluwe beleeft!'s Morgens werden we gezellig met koffie ontvangen door onze gastheer Laurenz.Daarna liet hij ons zijn fietsen zien, en gingen we ze eens even voorzichtig proberen. Het went al snel, en we maakten een prachtig mooie tocht over de Veluwe. Zónder echt moe te worden maakten we een mooie, lange tocht van toch zo'n 60 kilometer door de ongerepte natuur. Genieten!!

21-04-2008
Geplaatst door: Martijn Zomer

eerste

Afgelopen zaterdag 19 april hadden we de primeur om de eersten te zijn om de safari te doen. Een fietstocht van ruim 60 km door het bos- en heilandschap van de Veluwe. Het was een bijzonder indrukwekkende tocht. Een echte aanrader!!!