Ervaringen deelnemers

154 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
11-05-2008
Geplaatst door:
Fietssafari over de Veluwe

Na een dagje relaxen in sauna De Zwaluwhoeve te Harderwijk, was het in onze vakantie tijd voor iets avontuurlijkers. De fietssafari heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Laurenz loodste ons op een ontspannen wijze over een mooi stuk Veluwe, waarbij de fietsen het zware werk voor ons deden.

05-05-2008
Geplaatst door:
fietssafari

Het wordt misschien een beetje saai, maar ook wij hebben niets anders dan lof voor deze toertocht en zijn begeleider. De fietsen zijn echt top, en maken het mogelijk zonder buitengewone krachtsinspanningen een schitterende tocht te maken over paadjes, waar je met een standaardfiets allang bent gestrand.

05-05-2008
Geplaatst door:
Fietssafari

Wij zijn Zondag 4 mei met mooi weer op fietssafari geweest.We werden gastvrij ontvangen met koffie en begroet door de hond.Na de uitleg over de fiets zijn we op pad gegaan.Om te wennen de eerste km's over asfalt,en daarna over bos- en heidepaden.Meer dan de helft van de rit ging over deze paden,wat onverwachts mooie natuur te zien gaf.Ook zijn we gestopt om te voet wild te gaan bekijken.We hebben drie zwijnen gezien.Tijdens het fietsen zagen we nog een ree.Wij hebben het een prachtige tocht gevonden onder leiding van een gezellige en goede gids die ons veel wetenswaardig heden vertelt heeft.Dit is echt een aanrader.

05-05-2008
Geplaatst door:
Fietssafari

Na een gezellige ontvangst met koffie kregen wij een prettige uitleg over de dag. Het is en was een openbaring om met deze electriche ondersteuning door het prachige veluwse landschap te fietsen, waarbij vooral de plekken buiten de vaste fietsroutes erg mooi waren. De uitleg, de lunch en de variate waren prima en zeker een aanrader voor iedereen.

28-04-2008
Geplaatst door:
relaxt op safari

We hebben een prachtige dag gehad! Fietsen met trapondersteuning was voor ons een openbaring, wat is dat relaxt fietsen! Het leuke is dat je wel moet trappen maar dat je zelfs na 55 km niet echt moe bent.
Een leuke gevarieerde tocht door mooie natuur en met als extra's een ontmoeting met wilde zwijnen en edelherten. De kleinste en moeilijkste paadjes namen wij - 60 plussers - met gemak! We denken er nu over om ook zulke fietsen aan te schaffen.

28-04-2008
Geplaatst door: Theo en Corien
Fiets-safari met wilde zwijnen

Op de nieuwe elektrische terreinfietsen togen we vanaf Sonnevanck op pad.
Na zo'n half uur genoten te hebben van deze comfortabele fietsen, stapten we af om te gaan speuren naar - zoals Laurenz het noemt- 'de bewoners' van de Noord-Veluwe. en zowaar... als eerste zagen we een edelhert en snel daarna werden we verrast door 3 wilde zwijnen. Verderop troffen we een schaapskudde met herder.
We genoten van het afwisselende landschap... heidevelden, bosgebieden en zandverstuivingen. Steeds kwamen we de Hierdense beek tegen, die wondermooi door dit landschap kronkelt.
Na deze tocht van bijna 60 km waren we verbaasd nog zo fit te zijn.
Gids Laurenz met zijn fietssafari.... een aanrader om een dag lang op een spectaculaire manier van de Veluwse natuur te genieten !

Theo en Corien

27-04-2008
Geplaatst door:
fietssafari

Zaterdag 26 april
Rond half 10 arriveerden we Sonnevanck en werden gastvrij met een kop koffie ontvangen door onze gids "Laurenz".
We hebben daarna een fantastische fietservaring beleefd door te fietsen op voet en ruiterpaden langs schitterende natuurgebgieden, waar je normaal met een gewone fiets niet kunt komen. Alle lof voor onze voortreffelijke gids, die het goede idee heeft gehad om ook anderen van deze prachtige plekjes te laten genieten. Hij mag met recht trots zijn (zoals de prachtige witte pauw die we gezien hebben) op deze ondernemenig.

23-04-2008
Geplaatst door:
fiets safari

we kunnen iedereen deze super leuke fiets safari aanraden. 50 - 60 kilometer is een eitje op deze super fietsen met elektrische ondersteuning, ze zijn goede geveerd dus erg comfortabel ook op de onverharde paden. Je kunt wel 1 uur fietsen zonder een mens tegen te komen, je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen.Wij hebben er enorm van genoten.

22-04-2008
Geplaatst door:
fietssafari

Zondag hebben we een prachtige dag op de Veluwe beleeft!'s Morgens werden we gezellig met koffie ontvangen door onze gastheer Laurenz.Daarna liet hij ons zijn fietsen zien, en gingen we ze eens even voorzichtig proberen. Het went al snel, en we maakten een prachtig mooie tocht over de Veluwe. Zónder echt moe te worden maakten we een mooie, lange tocht van toch zo'n 60 kilometer door de ongerepte natuur. Genieten!!

21-04-2008
Geplaatst door:
eerste

Afgelopen zaterdag 19 april hadden we de primeur om de eersten te zijn om de safari te doen. Een fietstocht van ruim 60 km door het bos- en heilandschap van de Veluwe. Het was een bijzonder indrukwekkende tocht. Een echte aanrader!!!