Ervaringen deelnemers

160 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
27-07-2008
Geplaatst door: Jan en Gonnie

fietssafari

Afgelopen Vrijdag hebben wij deel genomen aan fietssafari tocht

Wij werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie.

Daarna zij we begonnen aan onze tocht.
Heerlijk en ontspannend door het bos.

Een aanrader voor iedereen.

Laurenz bedankt voor de fijne dag.

Groetjes Jan en Gonnie

07-07-2008
Geplaatst door: Annelies en Ellen

The Big Five op de Veluwe?

Als oud-collega’s wisten wij natuurlijk al dat het met Laurenz goed vertoeven is. Nieuw was z’n enorme kennis van en enthousiasme voor de Veluwse natuur. Moeiteloos loodste hij ons door de verschillende landschappen. Voorzichtig zochten en vonden (!) we een grote groep herten. Mede omdat je met de elektrische fiets met het grootste gemak tegen de wind, over zanderige paadjes en over heuvels fietst, was onze fietssafari een groot succes.
Volgende keer willen we ook graag een wild zwijn ontmoeten .
Bedankt!
Annelies en Ellen

01-07-2008
Geplaatst door: Pieter en Amber

Heerlijke dag op de fiets 29 juni 2008

Dit is voor iedereen aan te bevelen! Het was een geweldige dagje uit met 4 personen en alles is goed geregeld danzij Laurenz!

Heerlijk (en met weinig) moeite veel gefietst en gezien! Leuk om via een bekende fietser uit de buurt de niet alledaagse paadjes en plekjes te zien.

Voor iedereen is het fietsen gemakkelijk dankzij die superbikes met geheime aandrijving, heerlijke omgeving en goede begeleiding met leuke anekdotes. Ik kan iedereen dit aanbevelen voor een gezellig dagje met vrienden of familie.

Groeten uit Zuid Holland, Pieter en Amber

29-06-2008
Geplaatst door: a.arts

fietssafari

Dinsdag 24 juni.
Eenstralende dag op de veluwesamen met Laurenz
.Wat hebben we genoten .een aanrader voor iedereen .De fietsen zijn heel fijn de organisatie met alles er om heen .alles is heel goed geregeld .55 km en geen centje pijn .Wat is het mooi op de veluwe .Je komt op plaatsen waar niemand anders fietst .De rust en de stilte ,geweldig .
Laurenz bedankt voor de mooie dag
gr Antoon en Gerda Arts

23-06-2008
Geplaatst door: Henk en Yvonne

Fietstocht op 20 juni

Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige tocht gemaakt over de Veluwe! We kennen dat gebied overigens wel een beetje, maar we hebben toch nog zoveel nieuwe dingen gezien! De fietsen zijn top, de reisleider is geweldig, het weer was prachtig en tenslotte hebben we ook nog een hertekalf gezien. Zeker voor herhaling vatbaar!

15-06-2008
Geplaatst door: ellen weenink

schitterende dag

geplaast door ellen
onze tweede vriendinnendag geregeld door maria die tijdens zoeken naar ideeen dit tegenkwam geweldige site die niets te veel beloofd we hebben een schitterende dag gehad die ik met ons gezin zeker nog een keer ga doen en wie dan wel mijn eigen flyer(WAT EEN TOP FIETS) nogmaals bedankt voor de geweldige dag

02-06-2008
Geplaatst door: Wike en Ries

Gaan we zeker nog een x doen!!!!!!

27-05-2008
Geplaatst door: elly,rolien,engrid,jantje

LEUKE DAG

BIJ ALLE POSITIEVE BERICHTEN,WILLEN WIJ DIE VAN ONS OOK TOEVOEGEN!!AFGELOPEN ZATERDAG HEBBEN WIJ EEN SUPER LEUKE DAG GEHAD!!!!!
HET WAS STRALEND WEER!! ONZE GIDS LAURENZ VEENDRICK WAS HEEL AARDIG, HIJ HEEFT ONS HEEL VEEL LATEN ZIEN!! DE STOERE FIETSEN WAREN GRANDIOOS,WIJ VLOGEN OVER HEUVELS, ZAND- EN BOSPADEN ZONDER ÉÉN CENTJE PIJN ECHT GRANDIOOS!!
ONS GROEPJE BESTOND UIT TWEE VIJFTIGERS EN TWEE TWINTIGERS EN WIJ HEBBEN ALLE VIER GENOTEN!!!!!!!!

26-05-2008
Geplaatst door: Joke de Neef

fietssafari

zondag 18 mei 2008
Als verrassing voor mijn man had ik in ons weekendje weg een "fietssafari"op de Veluwe geboekt, die mij was opgevallen door de bijzondere fietsen, waar ik eigenlijk (nog) niet op wilde fietsen, maar waar mijn man mij wèl op wilde laten proefrijden, omdat dat hem voor mij wel eens handig leek bij tegenvallers op een fietstocht, zoals harde wind tegen, hellingen etc...Een lange inleiding, maar u begrijpt dat de verrassing groot was toen wij in Harderwijk aankwamen en door Laurenz na de koffie uitleg kregen over wat de fietssafari zou gaan inhouden.
Nou het wàs zeker verrassend en bijzonder ook zo met een eigen gids op pad te gaan. Heerlijk iemand mee die nu eens de weg weet en werkelijk alle mogelijke en vooral onmogelijke paadjes weet te vinden. Wat een afwisseling in landschap ( toch jammer dat je wel op moet letten waar je rijdt, anders neem je wel eens een heidestruikje mee of vliegt enigszins uit de bocht...) .
En wat een geweldige fietsen! Ja, het fietst heerlijk als je op zulke moeilijk begaanbare paden even een hulpmotortje in kunt schakelen...wat een luxe! Als toegift kregen we nog een stukje heus mountainbike parcours te verstouwen, maar ook daar kwamen wij met hulp ( dat wel) crossend doorheen.
Na een hele dag fietsen ben je `s avonds niet helemaal stuk, geweldig.
Dit vind ik een topbelevenis in eigenlijk een heel eenvoudige setting. Zo simpel kun je een hele leuke en interessante vakantiedag beleven en kom je op plaatsen waar je anders aan voorbij gaat.
Hopenlijk krijgt de gids er niet gauw genoeg van, want er zullen vast en zeker nog vele safaritochten volgen....een aanrader!

15-05-2008
Geplaatst door: jo en anton

crossend over de veluwe

In het AD las Jo over de fiets safari op de Veluwe. In onze denkwereld zagen we niet zoo gauw de veluwe als een safari gebied. Nieuwsgierig hebben wij via de mail een reservering gemaakt. Donderdag 8 mei was de dag dat wij via onze vrouwelijke Tom Tom gestuurd werden naar het opgegeven adres in Harderwijk. De vriendelijke Tom Tom juffrouw (Luister altijd goed naar haar want als je haar advies niet opvolgr steek ze net geen waarschuwende vinger op maar laat wel duidelijk horen naar haar te luisteren het "Kerk om" is dan wat je hoort.) wees ons de weg
Wij werden gastvrij door de reisleider ontvangen. Hij liet ons de prachtige fietsen zien waarop wij die dag zouden rijden. Met zijn vijven vertrokken wij onder een blauwe hemel. We volgden paadjes door de heide en de bossen waar we nog nooit geweest waren. Echt crossend door het mulle zand en dan weer lekker relact rijdend over asphalt weggentjes en stilstaan bij prachtige vergezichten hebben wij de veluwe leren kennen als een gebied waar wij heel zuinig op moeten zijn.
Hulde aan de reisleider die op voortreffelijke wijze ons dit heeft laten zien. Wat wij zeer op prijs hebben gesteld is het fijt dat toen Jo last kreeg van haar knie hij in overleg met de twee andere tochtgenoten besloot het traject aan te passen.
Ook ontdekten wij dat fietsen met een miljeu vriendelijke aandrijving (Electro motor ) toch wel heel fijn is Vooral voor 60 plussers en dat zijn wij was dit een fijne ervaring.
Tot slot raden wij aan zelf deze mooie tocht eens te maken.